• Szinapszis témájú cikkek

    Szinapszis / WEBBeteg
    A cívis város legnagyobb zenei fesztiválját látogató fiatalok csaknem kétharmada használja az internetet egészséggel kapcsolatos információk keresésére, derül ki a Szinapszis Piackutató Kft. és a WEBBeteg.hu közös felméréséből.
    pszinapszis
    A Budapesti Pszichológiai Napokat, idén már 15. alkalommal rendezik meg április 15-17. között az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban. A rendezvényen a látogatók a legnevesebb előadóktól hallhatják a legizgalmasabb mai társadalmi jelenségek, események és pszichológiai módszerek élvezetes bemutatását.
    WEBBeteg/Szinapszis
    Egészséges életmód, megfelelő információ, öröklött tényezők. A lakosság többsége szerint ezek a legfontosabb tényezők az egészség megőrzésében - derül ki a WEBBeteg.hu egészségportál és a Szinapszis Kft. legfrissebb felméréséből.
    WEBBeteg/Szinapszis
    A dohányzás és az elhízás a többség szerint betegség, mint ahogy az alvászavar, a depresszió, a visszér és a szorongás is az. Ez derül ki a WEBBeteg egészségportál és a Szinapszis Kft. felméréseiből.
    WEBBeteg
    Stratégiai együttműködésről szóló megállapodást kötött a Webbeteg és az egészségügyi kommunikációban meghatározó szerepet betöltő Pearl Hungary Kft. A megegyezés az egészségügyi témákhoz kapcsolódó betegkommunikációban nyújtott kölcsönös segítségadást tűzte ki céljául.
    WEBBeteg
    Stratégiai együttműködést kötött a Webbeteg és az egészségügyi piackutatások hazai vezető kutatóintézete, a Szinapszis Kft. A megállapodás az egészségügyi témákhoz kapcsolódó betegkommunikációban nyújtott kölcsönös segítségadást tűzte ki legfontosabb céljául.