Szexuális felvilágosítás téma

Minden második családban tabutéma a szexualitás!

Több mint TestŐr

A legtöbb szülő kellemetlennek érzi szexuális témáról beszélgetni a gyerekével. Így a felvilágosítást is halogatják, sok esetben addig, míg a gyerek már máshonnan szedi össze az információkat. Pedig a gyerekek 5-6 évesen már érdeklődnek a hasonló tartalmak után. A legtöbb 7-8 éves pedig már találkozott az interneten szexuális tartalommal.

Mikor kezdik a nemi életet a mai fiatalok?

Medizóna

Minden órában hat abortuszt végeznek el Magyarországon, ami azt jelenti, hogy tízpercenként történik ilyen jellegű nőgyógyászati beavatkozás.

Fogamzásgátlás világnap

WEBBeteg

A Fogamzásgátlás világnapján (szeptember 26) hazai és nemzetközi egészségügyi szervezetek hívják fel a figyelmet a fiatalok szexuális felvilágosítására és a korszerű fogamzásgátlási lehetőségek széleskörű megismerésére.

pénisz

Orvos valaszol - Dr. Papos István

Szia! 14 évesen volt először magömlésem de azóta sokszor volt nm lehet ellene tenni? Sokszor maszturbálok és mégis, a spermám nem teljesen fehér hanem átlátszó félig az még nm fejlett vagy mi? Maszturbáció után sokszor fájnak a heréim az miért v

A gyerek rajtakapott!

Orvos valaszol - Dr. Csuth Ágnes

Tisztelt Doktor! Szeretnék tanácsoot kérni. Milyen idős korban kell a gyerekeknek elkezdeni a felilágositást a nemiségről? Az történt ugyanis, hogy a 8 éves fiunk felébredt éjjel és ránknyitott miközben szeretkeztünk. Mit tegyek? Ő erről kérdést n