Szexuális felvilágosítás téma

Szex - Ne beszéljünk mellé

WEBBeteg - Dr. Dinya Zoltán, pszichiáter - 2020-04-30 14:35
A legfontosabb, hogy a kényes szexuális témáknál is megmaradjon köztünk és gyermekünk között az őszinteség. Ne csak mi legyünk őszinték, hanem azt is hagyjuk, hogy a gyerek is őszinte lehessen velünk!

Minden második családban tabutéma a szexualitás!

Több mint TestŐr - 2017-10-02 14:51
A legtöbb szülő kellemetlennek érzi szexuális témáról beszélgetni a gyerekével. Így a felvilágosítást is halogatják, sok esetben addig, míg a gyerek már máshonnan szedi össze az információkat. Pedig a gyerekek 5-6 évesen már érdeklődnek a hasonló tartalmak után. A legtöbb 7-8 éves pedig már találkozott az interneten szexuális tartalommal.
Minden órában hat abortuszt végeznek el Magyarországon, ami azt jelenti, hogy tízpercenként történik ilyen jellegű nőgyógyászati beavatkozás.

Fogamzásgátlás világnap

WEBBeteg - 2008-09-24 12:20
A Fogamzásgátlás világnapján (szeptember 26) hazai és nemzetközi egészségügyi szervezetek hívják fel a figyelmet a fiatalok szexuális felvilágosítására és a korszerű fogamzásgátlási lehetőségek széleskörű megismerésére.

pénisz

Orvos valaszol - Dr. Papos István - 2014-06-08 01:08
Szia! 14 évesen volt először magömlésem de azóta sokszor volt nm lehet ellene tenni? Sokszor maszturbálok és mégis, a spermám nem teljesen fehér hanem átlátszó félig az még nm fejlett vagy mi? Maszturbáció után sokszor fájnak a heréim az miért v

A gyerek rajtakapott!

Orvos valaszol - Dr. Csuth Ágnes - 2009-11-19 18:53
Tisztelt Doktor! Szeretnék tanácsoot kérni. Milyen idős korban kell a gyerekeknek elkezdeni a felilágositást a nemiségről? Az történt ugyanis, hogy a 8 éves fiunk felébredt éjjel és ránknyitott miközben szeretkeztünk. Mit tegyek? Ő erről kérdést n