Ránc téma

Szépészeti beavatkozások: a botox

WEBBeteg - Dr. Csuth Ágnes, családorvos - 2022-03-18 19:06
A botulinum toxin, ismert nevén botox, a Clostridium botulinum baktérium által termelt méreg, mely akár halált is okozhat. Mintegy 20 éve kezdte az orvostudomány gyógyszerként alkalmazni, kezdetben a kancsalság kezelésében.

A legjobb bőrfiatalító

Oxygen Medical - Dr. Boros-Gyevi Márta, bőrgyógyász, kozmetológus - 2022-03-05 11:03
A kor előrehaladtával életmódunk egyre inkább nyomot hagy külsőnkön is. Az apróbb ráncok, a szárazabb bőr mind az idő múlásának figyelmeztető jelei.

Kollagén porok: a fiatalosabb, feszesebb testért

Szponzorált tartalom - 2021-08-02 14:07
Jó minőségű kollagén porok rendszeres fogyasztásával számos jót teszünk szervezetünkkel, lévén, hogy testünk saját építőanyáról van szó, nem valami idegen csodaszerről. A kollagén ugyanis ahogy az állati, úgy az emberi szervezetben is szinte mindenhol fellelhető: kötőszöveteinkben (a legnagyobb emberi kötőszövet a bőrünk), porcainkban, csontjainkban. (x)

Hogyan válasszuk ki a megfelelő kozmetikumot?

WEBBeteg - Dr. Csuth Ágnes, családorvos - 2021-06-13 17:36
A szépség belülről fakad - tartja a mondás. Ez így igaz, de mióta egyre több bőrápolószer és dekorkozmetikum került forgalomba, nők milliói szeretnének ezek segítségével még szebbek lenni.

Szépészeti beavatkozások: a ráncfeltöltés

WEBBeteg - Dr. Csuth Ágnes, családorvos - 2019-07-21 11:36
Szépségápolás
Az arc ráncainak feltöltésére 1981 óta végeznek injekciós kezeléseket. A legelső a kollagéninjekció volt, mely körülbelül 20 évig volt a leggyakrabban használt ráncfeltöltő anyag. A kollagéninjekció legnagyobb hátránya az volt, hogy hatása csak 6 hétig volt látható, ezért gyakran kellett ismételni.

5 lépés a szemkörnyéki ráncok ellen

Oxygen Beauty Clinic - Dr. Pellion Szilvia, bőrgyógyász - 2018-10-06 11:45
A ráncok elkerülhetetlenek, de megjelenésüket késleltethetjük, mélységüket, láthatóságukat csökkenthetjük. Dr. Pellion Szilvia, esztétikai bőrgyógyász a szemkörnyék ápolásának legfontosabb lépéseiről beszélt.

Módszerek a fiatalabb bőrért

healzz - 2012-12-11 11:17
A jó külső, a fiatalos megjelenés a hétköznapokban is fontos, de az ünnepeken különösen szeretnénk a legjobb formánkat hozni. Dr. Boros-Gyevi Márta, az Oxygen Medical esztétikai bőrgyógyásza a megoldási lehetőségekről, a gyors, hatékony módszerekről beszélt.
A bőrt nem csak kívülről, de belülről is lehet és kell is táplálni, sőt, a már kialakult ráncok ellen is hatékonyan lehet harcolni. Dr. Boros-Gyevi Márta, az Oxygen Medical esztétikai bőrgyógyásza a leghatékonyabb módszerekről beszélt.

Új érvek a ráncok mellett

WEBBeteg - Cs. K., fordító - 2011-10-08 14:43
Bejuthat a Botox az agyba? A legújabb kutatások aggasztó adatai a kezelés korábbi eredményeit cáfolják - számolt be a Newsweek.

Öregít a rágógumi?

Medipress - 2010-03-26 15:33
A sok rágózás jellegzetes ráncokat hoz létre, amelyek a száj körüli bőrfelületeken alakulnak ki.

A lézerkezelés segíthet a ráncok eltüntetésében?

Orvostkeresek Egészségmagazin - 2009-10-20 07:10
Mindazoknak, akiknek számít a megjelenés, a rossz hír, hogy a ráncosodás már a harmincas években elkezdődik, a jó viszont, hogy ma már bárki számára elérhetők a ránctalanító módszerek, kezelések. A lézer és a Botox előnyeiről és hátrányairól dr. Kalas Diána, bőrgyógyász, lézerspecialista beszélt.