Petz Aladár Megyei Oktató Kórház téma

Magyarországon eddig egyedülálló vérnyomáscsökkentő műtétet végeztek a győri kórházban

MTI

Szerdán végeztek Magyarországon először ballonkatéteres módszerrel vérnyomáscsökkentő beavatkozást - tájékoztatta a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház közleményben az MTI-t.

Kilenckilósra nőtt a tumor

Független Hírügynökség

Óriásdaganatot távolítottak el egy betegből a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban - írja a Kisalföld. A lap értesülései szerint bár maga a műtét nem számít szenzációnak, a kilenckilós tumor nagyon ritka.

Elbocsátások a győri kórházban

Független Hírügynökség

Két lépcsőben, összesen 40 dolgozójától válik meg a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház. A fenntartó megyei közgyűlés jövő héten tárgyalja a létszámleépítésről szóló előterjesztést, és ha a képviselők igent mondanak arra, még decemberben távoznia kell az első 20 dolgozónak.

Koraszülött piknik Győrben

Független Hírügynökség

Szombaton pikniket rendeztek azoknak a gyerekeknek, akik a győri kórház koraszülött osztályának köszönhetik életüket.

Volt érsebész a szombathelyi kórházban

Független Hírügynökség

Volt érsebész, és el is látta azt a beteget, akit még július 8-án szállítottak át Szombathelyről a győri kórházba - cáfolta a Magyar Nemzetben megjelent híreket a szombathelyi Markusovszky Kórház orvos-igazgatója.

Felfüggesztették állásából a győri orvost

Független Hírügynökség

Felfüggesztette állásából az ittasság gyanújába keveredett győri orvost dr. Varga Gábor, a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház főigazgatója, amíg vizsgálják a két haláleset körülményeit. "A doktor az ügy kirobbanása után táppénzen volt, majd vissza akart menni dolgozni, de ezt elutasítottam" - mondta el a Független Hírügynökségnek a főigazgató.

Menthetetlen volt a folyosón meghalt asszony

FH

A győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház főigazgatója szerint menthetetlen volt az az 51 éves asszony, aki kedden a neurológiai osztály folyosóján hunyt el. Dr. Varga Gábor sajtóközleményében azt írja: a betegnek olyan kiterjedt infarktusa volt, hogy egy órán keresztül hiába próbálták újraéleszteni.