Pályázat téma

Már várják a történeteket a hetedik Astellas-díj - Az év orvosa pályázatra!

WEBBeteg

Október első hetében számos újdonsággal indult útjára a 2013-as Astellas-díj - Az év orvosa pályázat. A kezdeményezés célja továbbra is az, hogy a hazai egészségügyben a 2013-as esztendő során megtapasztalt, emberileg és szakmailag egyaránt kiemelkedő orvosi teljesítményekre, valamint a példaértékű orvos-beteg kapcsolatokra irányítsa rá a nyilvánosság figyelmét.

Idén 12 ezer beteg értékeli az Astellas-díjra jelölt szakdolgozói csoportok munkáját

www.astellasaszakdolgozokert.hu

Az elkövetkezendő három hétben a betegek is elmondhatják véleményüket Az év egészségügyi szakdolgozója 2013 pályázaton Astellas-díjra felterjesztett szakdolgozói csoportok munkájával, napi tevékenységével kapcsolatban.

A HIV/AIDS megelőzésében szerepet vállaló civil szervezetek pályázhatnak támogatásért

MTI

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) 15 millió forintos keretből pályázatot hirdetett a HIV/AIDS megbetegedések megelőzésében szerepet vállaló civil szervezetek számára.

Program a munkahelyi stressz megelőzésére

MTI

A Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ) koordinálja azt a programot, amelyet a munkahelyi stressz megelőzésére indítanak Magyarországon.

Népszerűbb a módosított ösztöndíjprogram

MTI

Bő egy hét alatt már 46-an jelentkeztek az egészségügyi államtitkárság által ismét meghirdetett rezidensi ösztöndíjprogramra, amelyben az előzőekhez képest több feltétel módosult, de a szakorvosképzés idejére ígért havi nettó százezer forintos támogatás változatlan maradt - közölte az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal (EEKH) elnöke csütörtökön az MTI-vel.

Elnyert pályázat

WEBBeteg

GOP-2008-1.1.1. INNOVATÍV DIAGNOSZTIKAI SZOLGÁLTATÁSCSOMAG KIFEJLESZTÉSE A WEBBETEG.HU EGÉSZSÉGÜGYI PORTÁLRA