Maszturbálás téma

Szex - Ne beszéljünk mellé

WEBBeteg - Dr. Dinya Zoltán, pszichiáter - 2020-04-30 14:35
A legfontosabb, hogy a kényes szexuális témáknál is megmaradjon köztünk és gyermekünk között az őszinteség. Ne csak mi legyünk őszinték, hanem azt is hagyjuk, hogy a gyerek is őszinte lehessen velünk!

Maszturbáció gyermekkorban

WEBBeteg - Dr. Fáklya Mónika, gyermekgyógyász, endokrinológus - 2011-12-15 23:23
A legtöbb szülő előbb-utóbb szembesül azzal, hogy a gyermeke a saját nemi szervével játszik és maszturbál. Talán meg is ijed, és valami kóros dolgot feltételez e mögött. De van-e ok az aggodalomra, vagy ez egy teljesen normális dolog a kicsik életében?
Ausztrál kutatók szerint a maszturbálás jót is tehet a férfiak egészségének. 2250, 20 és 50 év közötti férfi vizsgálata után arra a megállapításra jutottak, hogy a prosztatarák kialakulásának esélye csökkenthető a gyakori maszturbálással.
Kényes témával állunk szemben, lányom kb. 8-9 hónapos kora óta maszturbál. Most első osztályos, de sokszor rajtakapom, hogy nyilvánosan vagy otthon is csinálja. Próbáltam már szidni és fenyegetni is. Kétségbe vagyok esve! - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.
"Kiskoromban, amikor felfedeztem, hogy ez örömet okoz, állandóan maszturbáltam, néha mások előtt is. Már 18 éves vagyok, és most is elég gyakran csinálom. Sokszor még napközben is azon kapom magamat, hogy a combizmaimat összehúzva szerzek örömet magamnak. Mikortól tekinthető ez a jelenség kórosnak?" - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.

Alhasi éles görcs maszturbálás közben

Orvos valaszol - Dr. Csősz György - 2016-06-04 11:28
Arról szeretnék érdeklődni, hogy maszturbálás közben éles görcsös fájdalom lépet fel egész alhasi, alsó testrészen több percen keresztül.Vérezni nem vérzet. Az enyhitett a fájdalmon hogy hanyatfeküdtem és kicsit felpolcoltam a medencémet. Enyhe fájda

maszturbalas problema

Orvos valaszol - Dr. Fekete Ferenc - 2012-08-17 10:15
34 éves férfi vagyok, eléggé szégyellem de túl sokszor maszturbálok, naponta többször is. A legtöbb esetben a kielégülés pillanatában visszatartom elszorítással a spermámat, vagyis nem tud kiürülni. Végeztem egy vizsgálatot (spermogramm) ahol megál

Normális vagy sem?

Orvos valaszol - Dr. Veress Dóra - 2011-06-10 22:18
Lenne egy 4éves kisfiam akit, mostanábal azon kaptam rajt, hogy a kukiját húzogatja, és ez tetszik neki, én meg vagyok rémülve.Sajnos történt velünk egy olyan dolog 1 hete hogy egy nagyobb fiú szomszéd kisfiú 13.5 éves molesztálta s kisfiamat a saját

Maszturbálás veszélyei?

Orvos valaszol - Dr. Szamosi Szilvia - 2010-05-11 11:53
  Tisztelt doktor úr/nő!   18 éves fiú vagyok és kimondva az igazat 6 éve kb. maszturbálok minden nap és nap meg nem telt el úgy hogy ne maszturbáljak! És az lenne a kérdésem hogy a maszturbálásnak milyen veszélyei vannak?