Koronavírus gyorsteszt téma

Miért érdemes rendszeresen COVID-tesztet végezni?

Szponzorált tartalom

Óvja meg saját egészsége mellett családja, barátai és közvetlen környezete egészségét is a gyorsan és hatékonyan elvégezhető Covid-19 antigén gyorstesztek segítségével. (x)

Miként lehetséges, hogy COVID-osnak érzi magát, de gyorsteszt ezt nem támasztja alá?

WEBBeteg - Fazekas Erzsébet, újságíró

Bizonyára sok olvasó élte már át azt, hogy torokgyulladást sejtető erős fájdalma miatt "vadul" tesztelni kezdte magát, és miközben a vele együtt élő családtagja is pozitív COVID-tesztet kapott, ő maga nem. Hol "csúszhat félre" a teszt eredménye?

Omikron variáns: melyik gyorsteszt a megbízható?

Szponzorált tartalom

A koronavírus omikron variánsa hazánkban is egyre gyorsabban terjed. Jelenleg az új fertőzések több, mint 29 százalékát teszi ki. Ez azt jelenti, hogy rendkívül fontos, hogy felkészüljünk az omikron elleni tesztelésre. Sajnos a feladatra azonban nem minden gyorsteszt alkalmas. (x)

Megtévesztő eredményt produkálhatnak a gyorstesztek

WEBBeteg - Fazekas Erzsébet, újságíró, Lektorálta: Dr. Ujj Zsófia Ágnes, belgyógyász, hematológus

Az eddigi jelzések arra utalnak, hogy - a pontatlanságok ellenére - az omikron esetében is működnek a tesztek, de csak akkor, ha elvégzésének időpontjában magas a vírusmennyiség a szervezetben.

A legegyszerűbb, nyálból elvégezhető Covid-19 gyorsteszt az aktuális fertőzés kimutatására

Szponzorált tartalom

Gyors, kényelmes és pontos: megmutatjuk, miért érdemes a nyálból elvégezhető antigén gyorstesztet választani a koronavírus-fertőzés kimutatására. (x)

Tippek lakossági COVID-19 gyorstesztek vásárlása előtt

Szponzorált tartalom

Az A-Lab Pharma (korábban ArvaLab Europe) a gyorstesztek szakértőjeként vált ismertté, a legjelentősebb hazai vállalatoknak, egészségügyi intézményeknek és kkv-knak szállít gyorsdiagnosztikai eszközöket, illetve cégek, intézmények munkatársait is szűri, így immáron másfél éve napi szinten rálát a tesztek minőségére, tényleges működésükre. (x)

Biztonságban nyáron is – Covid-19 gyorstesztek kedvezményes áron

Szponzorált tartalom

Habár hazánkban jól halad az oltási program, a koronavírus még mindig jelen van, ezért a szakértők továbbra is óvatosságra intenek. Egyetlen oltás sem ad 100%-os védelmet a fertőzés ellen még a második dózis után sem, a legtöbben pedig egyelőre csak az első dózist kapták meg. (x)

Elegendő ellenanyagot termel az immunrendszerem? - Hazamegyek és tesztelem

Szponzorált tartalom

Másfél éve még nem gondoltuk volna, hogy nemsokára a társadalmi közbeszéd, de még a hétköznapi társalgásaink is virológiai szakszavaktól fognak hemzsegni. A pandémia sok egyéb mellett ezt a különös helyzetet is elhozta. A védőoltások már fényt jelentenek az alagút végén. (x)