Koronavírus gyorsteszt téma

Miért érdemes rendszeresen COVID-tesztet végezni?

Szponzorált tartalom - 2022-02-16 12:03
Óvja meg saját egészsége mellett családja, barátai és közvetlen környezete egészségét is a gyorsan és hatékonyan elvégezhető Covid-19 antigén gyorstesztek segítségével. (x)

Omikron variáns: melyik gyorsteszt a megbízható?

Szponzorált tartalom - 2022-01-19 13:48
A koronavírus omikron variánsa hazánkban is egyre gyorsabban terjed. Jelenleg az új fertőzések több, mint 29 százalékát teszi ki. Ez azt jelenti, hogy rendkívül fontos, hogy felkészüljünk az omikron elleni tesztelésre. Sajnos a feladatra azonban nem minden gyorsteszt alkalmas. (x)

Megtévesztő eredményt produkálhatnak a gyorstesztek

WEBBeteg - Fazekas Erzsébet, újságíró - 2022-01-06 14:33
Az eddigi jelzések arra utalnak, hogy - a pontatlanságok ellenére - az omikron esetében is működnek a tesztek, de csak akkor, ha elvégzésének időpontjában magas a vírusmennyiség a szervezetben.

Tippek lakossági COVID-19 gyorstesztek vásárlása előtt

Szponzorált tartalom - 2021-09-09 06:59
Az A-Lab Pharma (korábban ArvaLab Europe) a gyorstesztek szakértőjeként vált ismertté, a legjelentősebb hazai vállalatoknak, egészségügyi intézményeknek és kkv-knak szállít gyorsdiagnosztikai eszközöket, illetve cégek, intézmények munkatársait is szűri, így immáron másfél éve napi szinten rálát a tesztek minőségére, tényleges működésükre. (x)
Másfél éve még nem gondoltuk volna, hogy nemsokára a társadalmi közbeszéd, de még a hétköznapi társalgásaink is virológiai szakszavaktól fognak hemzsegni. A pandémia sok egyéb mellett ezt a különös helyzetet is elhozta. A védőoltások már fényt jelentenek az alagút végén. (x)