Intimtorna téma

A férfi intimtorna jótékony hatásai

WEBBeteg - Cs. K., fordító - 2022-02-06 22:03
A medencefenék izmait erősítő intimtorna, az úgynevezett Kegel-gyakorlatok napi 2-3 alkalommal öt percig tartó végzése nemcsak a nők, de a férfiak számára is ajánlott.

Magassarkú cipővel a jobb szexért

WEBBeteg - Cs. K., fordító - 2016-01-16 20:21
A legalább öt centi magas sarokkal rendelkező cipő közvetve elősegíti a jobb szexet, ugyanis erősíti a szeretkezésben fontos szerepet játszó gátizomzatot.

Menopauza: a változás természetes folyamat

koleszterinszint.hu - 2015-07-18 02:41
A nyugati kultúrákban a menopauza fogalmát, annak testi és lelki tüneteit, sajnos többnyire a nőiség elvesztésével azonosítják. Pedig a menopauza a legtermészetesebb folyamat minden nő életében, életmódváltással, új célok megtalálásával, szellemi-lelki életünk kiteljesítésével végre önmagunk lehetünk – mondja Bálint Éva pszichológus.
Hazánkban sajnos a teljes lakosság 20-30 százaléka szenved inkontinenciától, az Ő számukra fontos előrelépést jelenthet, hogy már nálunk is elérhető egy olyan műtéti technológia, amely akár végleges megoldást is jelenthet erre a kellemetlen, sokszor az életminőséget és emberi kapcsolatokat is megterhelő problémára.
A stressz-inkontinencia két szempontból is speciális: csak nőknél tapasztalható, és teljes mértékben gyógyítható is. E tény jelentősége megítélhető abból, hogy a jelenség Magyarországon körülbelül négyszázezer nőt érint.

Lehetséges-e?

Orvos valaszol - Dr. Veress Dóra - 2011-08-31 11:56
Kedves Doktor Úr/Hölgy! Jelenleg 21 hetes várandós vagyok.Végezhetek-e akár itthon is a várandósságom alatt intim tornát? Használhatok-e a következő készítményekből: lóbalzsam, teafaolaj krém, argánolaj krém, vadgesztenyés lábkrém.Várom mihamarab