Intimtorna téma

A férfi intimtorna jótékony hatásai

WEBBeteg - Cs. K., fordító, Lektorálta: Dr. Papos István, urológus

A medencefenék izmait erősítő intimtorna, az úgynevezett Kegel-gyakorlatok napi 2-3 alkalommal öt percig tartó végzése nemcsak a nők, de a férfiak számára is ajánlott.

Magassarkú cipővel a jobb szexért

WEBBeteg - Cs. K. fordító

A legalább öt centi magas sarokkal rendelkező cipő közvetve elősegíti a jobb szexet, ugyanis erősíti a szeretkezésben fontos szerepet játszó gátizomzatot.

Menopauza: a változás természetes folyamat

koleszterinszint.hu

A nyugati kultúrákban a menopauza fogalmát, annak testi és lelki tüneteit, sajnos többnyire a nőiség elvesztésével azonosítják. Pedig a menopauza a legtermészetesebb folyamat minden nő életében, életmódváltással, új célok megtalálásával, szellemi-lelki életünk kiteljesítésével végre önmagunk lehetünk – mondja Bálint Éva pszichológus.

Inkontinencia gyógyítása - Cseppet sem lehetetlen a megoldás!

www.versysclinics.com

Hazánkban sajnos a teljes lakosság 20-30 százaléka szenved inkontinenciától, az Ő számukra fontos előrelépést jelenthet, hogy már nálunk is elérhető egy olyan műtéti technológia, amely akár végleges megoldást is jelenthet erre a kellemetlen, sokszor az életminőséget és emberi kapcsolatokat is megterhelő problémára.

Beépített intim torna - csak hölgyeknek

MTI

A stressz-inkontinencia két szempontból is speciális: csak nőknél tapasztalható, és teljes mértékben gyógyítható is. E tény jelentősége megítélhető abból, hogy a jelenség Magyarországon körülbelül négyszázezer nőt érint.

Lehetséges-e?

Orvos valaszol - Dr. Veress Dóra

Kedves Doktor Úr/Hölgy! Jelenleg 21 hetes várandós vagyok.Végezhetek-e akár itthon is a várandósságom alatt intim tornát? Használhatok-e a következő készítményekből: lóbalzsam, teafaolaj krém, argánolaj krém, vadgesztenyés lábkrém.Várom mihamarab