Horváth Ágnes téma

Ki emlékszik Horváth Ágnesre?

WEBBeteg/Szinapszis

A felnőtt magyar lakosság több mint fele nem tud olyan intézkedést említeni, amely Horváth Ágnes - volt egészségügyi miniszter - nevéhez köthető – derül ki a Szinapszis Kft. legújabb, a WEBBeteg kérésére készített felméréséből.

Horváth Ágnes tanácsokat ad

MTI

Horváth Ágnes volt egészségügyi miniszter jelenleg egy olyan tanácsadó cégnél dolgozik, amelyet az Egészségügyi Minisztérium korábbi szakállamtitkára vezet - írja a szombati Magyar Nemzet.

Horváth Ágnes: Nem lesznek ellátatlan betegek

FH

Az egészségügyi miniszter nem látja annak veszélyét, hogy az önkormányzatok ne tudnák biztosítani az alapellátást, ha a háziorvosok egy része felbontaná az Országos Egészségbiztosítási Pénztárral (OEP) a finanszírozási szerződésüket.

Két új jogszabály-tervezet Horváth Ágnestől

FH

Két új törvénymódosítást jelentett be pénteken Horváth Ágnes egészségügyi miniszter. Bár a politikus április 30-án távozik posztjáról, a miniszter reméli, hogy a hálapénz visszaszorítását és a betegek orvosválasztását segítő javaslatait a szocialisták is támogatják.

Személycserék távozás előtt

FH

Menesztésének bejelentése után írt ki pályázatot Horváth Ágnes egészségügyi miniszter több állami kórház vezető posztjaira - írja a Magyar Nemzet.

Újra lesz részleges térítési díj a rendelőkben

FH

Nyolc különböző egészségügyi törvény módosítását terjeszti elő Horváth Ágnes - írja a Napi Gazdaság. Egyebek közt visszaállítaná a vizitdíj bevezetése előtti úgynevezett részleges térítési díjat.

Magától nem távozott volna Horváth Ágnes

FH

Az SZDSZ delegált a miniszteri posztra, nekik van joguk visszahívni - válaszolt keddi tájékoztatóján Horváth Ágnes arra a kérdésre, hogy a koalíció megmentése érdekében nem gondolt -e arra, hogy magától mond le.

Gyurcsány Ferenc felmentette Horváth Ágnest

FH

A miniszterelnök április 30-ai hatállyal felmentette Horváth Ágnest az egészségügyi miniszteri posztból - jelentette be a kormányszóvivő, miután Gyurcsány Ferenc fogadta Horváth Ágnest. A miniszterelnök azt kéri a kormánypártoktól, hogy április 30-ig állapodjanak meg az új miniszter személyéről.

Gyurcsány: új egészségügyi miniszter kell

FH

A következő két-három hónapban ki kell jelölni a következő két év feladatait, ehhez pedig újra kell gondolni a kormányprogramot, a koalíciós szerződést, a kormány felépítését és a kormány tagjainak listáját is - mondta Gyurcsány Ferenc. A miniszterelnök kijelentette: új egészségügyi minisztert is kell jelölni.

Esztergom pótolja a kieső vizitdíj egy részét

FH

Az esztergomi orvosok - a polgármester elképzelései szerint - havonta 60 ezer forintot kapnak, ha a vasárnapi népszavazáson eltörlik a vizitdíjat, mivel a kormány előre kijelentette: nem tudnak pénzt juttatni az orvosoknak a vizitdíj helyett.