• Hobbisport téma

    Oxygen Medical - Dr. Marton Anna, kardiológus
    A rendszeres mozgás növeli az állóképességet, segít fiatalságunk megőrzésében és számos súlyos egészségügyi probléma kialakulását megelőzi. Aki sportol, egészséges, vélhetjük mindezek alapján. Miért van szükség mégis a hobbi- és élsportolók rendszeres szűrésére?
    Több mint TestŐr
    Mennyiben más egy olimpikon táplálkozása, mint egy hobbisportolóé? Baji Balázs gátfutó megmutatja.
    Felrobbanthatók a zsírsejtek? Kiderítjük, hogyan!
    Személyre szabott bőrápolás a patikából. Összegyűjtjük, mire érdemes figyelni a választásnál.
    WEBBeteg - B. M. , szakfordító
    Gyorsabban, erősebben, magasabbra! – Az olimpia jelmondatát manapság egyre több hobbisportoló is magáénak érzi. De nem csak a sportolók hozzáállása, hanem a kezelések is egyre inkább új irányt vesznek.
    WEBBeteg - B. M., szakfordító
    A napsugarak kicsalogatják a futókat, kocogókat, kerékpárosokat. Aki szívesen sportol a szabadban, dupla haszonnal számolhat, a szabadban folytatott sporttevékenységek ugyanis nemcsak fizikai erőnlétünket javítják, hanem kedélyállapotunknak is jót tesznek, és sokkal erősebb pozitív pszichés hatást fejtenek ki, mint a zárt trében folytatott edzések.
    WEBBeteg - B. M. , szakfordító
    A rendszeres testedzés nem csak közérzetünknek tesz jót, hanem a várható élettartamot is növeli. Mindennek ellenére a hobbisportolókra is számos veszély leselkedik. A sportra is igaz például, hogy ha túlzásba visszük, többet árt, mint amennyit használ. Fogadja meg tanácsainkat, hogy a sport valóban egészségére váljon!