Hajfesték téma

Egy festett hajnál a lenövés az állandó probléma

Több mint TestŐr

Ha valaki havonta festeti a haját, tapasztalhatja, hogy egy-két hét után megjelenik a hajtöveknél az eredeti szín, vagy ősz hajnál a világító lenövés. A vegyszeres hajfestékeket viszont nem ajánlott hetente alkalmazni, így marad a takargatás, az ide-odafésülés. De ma már nemcsak az arcra, de a hajra is léteznek sminkek, azaz olyan természetes alapanyagú por állagú festékek, amikkel megfesthető a hajtő, így a lenövés pár perc sminkeléssel eltakarható.

Egy festett hajnál a lenövés az állandó probléma

Több mint TestŐr

Ha valaki havonta festeti a haját, tapasztalhatja, hogy egy-két hét után megjelenik a hajtöveknél az eredeti szín, vagy ősz hajnál a világító lenövés. A vegyszeres hajfestékeket viszont nem ajánlott hetente alkalmazni, így marad a takargatás, az ide-oda fésülés. De ma már nemcsak az arcra, de a hajra is léteznek sminkek, azaz olyan természetes alapanyagú por állagú festékek, amikkel megfesthető a hajtő, így a lenövés pár perc sminkeléssel eltakarható.

Hajfesték allergia - melyik összetevő okozza?

orvostkeresek.hu

Viszkető, égő érzés, vörös kiütések és hajhullás – a hajfesték összetevőire bármikor kialakulhat allergia. Az is előfordul, hogy az éveken keresztül használt hajfesték vagy dauervíz ismételt alkalmazása okoz tüneteket. Kivizsgálással a későbbi panaszok megelőzhetők.

Hajfestés

Orvos valaszol - Dr. Stehlich Gábor

Dr.Garaczi Edina részére Kedves Doktornő! Két éve dauerozás után fejbőrviszketést kaptam, amire sok kenőcsöt, hajszeszt, sampont, gyógyszert kaptam másfél éven keresztül, de nem használtak. dg: SEBORRHOEA CAPITIS. Nyolc hónapja csak kerium samp