Hímvessző téma

Priapizmus - Amikor nem akar elmúlni a merevedés

WEBBeteg - Dr. Horváth Balázs, általános orvos

A kismedencei vénák elzáródásának kellemetlen következménye az állandósuló merevedés, amely nagyon gyakran fájdalommal is jár. A betegség kialakulásában számos külső tényező játszhat közre, de ha időben fordul a beteg szakemberhez, a probléma gyorsan kezelhető.

"A fiamnak túl kicsi a férfiassága, mi okozhatja?" - Az orvos válaszol

WEBBeteg

"A 10 éves fiamnak egyértelműen kicsi a hímvesszője. Mintha nem növekedne vele együtt. Egyébként teljesen egészséges gyerek. Aggódunk lehet-e valamilyen hormonális problámája?" A WEBBeteg Orvos Válaszol rovatának kérdéseiből.

Hogyan lehet változtatni az illatán?

Orvos valaszol - Dr. Fekete Ferenc

Tisztelt Doktor Úr! A következő lenne a kérdésem: A barátom nemi szervének közösülés előtt furcsa "illata" van, pedig rendszeresen tisztálkodik. Nincs káros szenvedélye. Azt szeretném megtudni, hogy miért van, mitől lehet, és hogy lehet ezen vál

Urológia

Orvos valaszol - Dr. Bessenyei Mónika

Tisztelt Dr. Urológus! Kedvesem herezacskójának alsó részén egy érszerű kitüremkedés van már évek óta, ami a hímvessző hátsó felén is kb. 2 cm hosszan folytatódik. Eddig nem foglalkoztunk vele, mert úgy gondoltuk, hogy csak egy ér. 2 héttel ezel

Hímvessző

Orvos valaszol - Dr. Csuth Ágnes

a hímvesszőmön és a herémen sok apro pontok vannak nem pirosak és nem viszketnek. 14 éves leszek ez a serdüléssel jár? Mi ez?