Futsal téma

Zsinórban negyedszer EB-ezüstérmes a magyar DiaEuro válogatott

Tudomány Kiadó

A döntőben a horvátokkal már nem bírt el, így ezüstéremmel zárta a Bukarestben megrendezett DiaEuro futsal Európa-bajnokságot a magyar csapat. A Hevesi Tamás vezette válogatott ismét bizonyította, hogy cukorbetegen is kimagasló sportteljesítményeket lehet elérni.

DiaEuro - A magyar csapatot ismét a döntőbe várják

diabetes.hu

A magyar cukorbeteg-válogatott az elmúlt négy évben mindig a döntőben végzett a DiaEuro futsal-Európa-bajnokságon. Habár időközben megduplázódott a bajnokságon induló csapatok száma, idén is esélyesek vagyunk, akár a győzelemre is. Ezzel az elvárással kell megküzdenie a Hevesi Tamás vezette magyar DiaEuro-válogatottnak. 2017. július 16. és 23. között Bukarestben kell ismét bizonyítaniuk.

EB ezüstérmet szerzett a magyar DiaEuro válogatott

diabetes.hu

Ismét kiválóan szerepelt a magyar cukorbeteg labdarúgó-válogatott, és a tavalyi ezüstéremhez hasonlóan idén is második helyen végzett a kolozsvári DiaEuro futsal Európa-bajnokságon. A magyar csapat az egyetlen, aki az elmúlt három évben mindig döntőbe jutott, miközben a bajnokságon induló csapatok száma megduplázódott.

Futsal egy kicsit máshogy - Siketek Sport Klubja

WEBBeteg - Fortin László, újságíró

A következő írás egy nem mindennapi futsal csapatról szól. Egy klubról, ahol más egy taktikai megbeszélés, más egy csapatkiáltás, ahol más egy kispadi eszmecsere, és ahol jobban örülnek egy döntetlennek egy NBII-es mérkőzésen, mint néhány bajnoki döntőn. A Siketek Sport Klubnál jártam.