Fogérzékenység téma

Érzékenyek a fogai?

Oxygen Medical - Dr. Benkő Krisztina, fogszakorvos

Egyes ételek, főleg a meleg, a hideg, az édes és a savanyú fájdalmat okozhatnak az érzékeny fogakon. Az érintés és a levegővel való érintkezés szintén kellemetlen lehet. Dr. Benkő Krisztina, az Oxygen Medical fogszakorvosa az okokról és megoldási lehetőségekről beszélt.

Érzékeny fogak - Mit lehet és mit érdemes tenni?

Oxygen Medical - Dr. Benkő Krisztina, fogszakorvos

Az érzékeny fogakat mindenképpen kezeltetni kell. Miért elengedhetetlen az orvosi kontroll?

Érzékenyek a fogaim - Mit tehetek?

WEBBeteg - B. M., szakfordító, Lektorálta: Dr. Csuth Ágnes, családorvos

Ha a fogíny és a fogágy hosszabb időre visszahúzódik, fogínyrecesszióról beszélünk. Ez korlátozza a metsző- és szemfogak normális működését.

Furcsa érzés gyökérkezelt fog tájékán

Orvos valaszol - Dr. Varga Éva

Tisztelt dr. Úr/Nő! Egy évvel ezelőtt gyökérkezelve volt egyik felső kisőrlőm, azóta nem volt problémám vele. kb. 4 hete vettem észre, hogy ráharapásra érzékeny, de ez 1-2 napra rá elmúlt és azóta nem is jelentkezett. Pár napja viszont egy állan

Fogpanaszok

Orvos valaszol - WEBBeteg Szakértő

Mindenféle szervi eltérés nélküli, hónapok óta elhúzódó fogfájás, fogérzékenység hátterében mi állhat? Sensitive fogkrémek, gélek lényegi javulást nem hoztak. Sinusitis, trigeminus

Érzékeny fog

Orvos valaszol - WEBBeteg Szakértő

harmadjára lett betömve a fogam, de most legutóbb 2éve.Érzékeny lett a fogam kb. két hete bedagatt az arcom, elmúlt hogy szedtem rá gyógyszert, de most meg a számban van egy duzzanat, de most nem érzékeny.mi lehet a brobléma?