• Ciklus téma

    Nőgyógyászati Központ - Dr. Lőrincz Ildikó, nőgyógyász, endokrinológus
    Akár teherbe esési szándék, akár más miatt hagyja abba valaki a fogamzásgátló tabletta szedését, olykor azt tapasztalhatja, hogy a ciklusa felborul, és rendszertelenül jelentkezik a vérzés. Vajon csak átmeneti hormonzavarról van szó, melyet a készítmény elhagyása váltott ki? Vagy komolyabb problémát jelez? Dr. Lőrincz Ildikó, a Nőgyógyászati Központ nőgyógyász-endokrinológusa választ ad a kérdésekre.
    Cukorbetegközpont - Dr. Porochnavecz Marietta, diabetológus
    Akár teherbe szeretne valaki esni, akár nem, fontos, hogy ha a normálisnál eltérő a ciklusa, mindenképp vizsgáltassa ki magát, ugyanis akár súlyos betegséget is jelezhet! Dr. Porochnavecz Marietta, a Cukorbetegközpont diabetológusa elmondása szerint meglehet, hogy cukorbetegség áll a hátterében.
    WEBBeteg - Kósa-Boda Veronika
    A mozgást szakemberek kifejezetten ajánlják a menstruáció idején, ugyanis kiválóan oldja a görcsöket. Egy egész karriert viszont a nehéz napokon megkoronázni, s akkor versenyezni, semmiképpen nem nevezhető kellemesnek, és a teljesítmény is jelentősen romlik ilyenkor.
    WEBBeteg - Dr. Szimuly Bernadett, általános orvos
    Ciklus
    Az, hogy a pár milyen eljárást alkalmaz a nem kívánt terhesség elkerülésére, sok tényező függvénye; érdemes átgondolni a választott módszer hatékonyságát, kockázatait és költségvonzatát is.
    Orvos valaszol - Dr. Tekse István
    Tisztelt Doktor úr! A kérdésem a következő: évek óta szedem a Harmonet nevű fog. gátló gyógyszert. Ebben a hónapban az történt, hogy amikor véget ért a 7 napos tabletta mentes időszak, nem állt módomban azonnal elkezdeni...
    Orvos valaszol - Dr. Csősz György
    16 eves a lanyom es osze visza jon meg a ciklusa 5 honapja nem volt 1 evben nem jon megy vagy 4 szer orvosnal voltu es azt mota hogy ezert nics semmi baj de szeritem igy nem jo szeretnek egy tanacsot koszonom