Budapesti Orvostanhallgatók Egyesülete téma

Egészségtudatos középiskolások

Budapesti Orvostanhallgatók Egyesülete - 2018-04-09 14:51
Ön tudja, hogy mik a szív- és érrendszeri megbetegedések fő rizikófaktorai? Fel tudja ismerni az agyvérzés tüneteit? Gyakorlatban is tudna elsősegélyt nyújtani a bajba jutottaknak? Hallotta már, hogyan lehet csökkenteni a méhnyakrák kialakulásának kockázatát?

Ezek a diákok egy egészségesebb Magyarországért dolgoznak

WEBBeteg - Végh Márton, újságíró-szerkesztő - 2017-10-17 18:56
A Budapesti Orvostanhallgatók Egyesülete (BOE) 2006-os alapítása óta a Semmelweis Egyetem egyik legnagyobb nonprofit, közhasznú diákszervezetévé nőtte ki magát. Az egyesület céljairól, eredményeiről és nemzetközi kapcsolatairól Süli Orsolyával, a szervezet külügyi elnökhelyettesével beszélgettünk.

Újabb és újabb szereket fejlesztünk, de a kórokozók ellenünk dolgoznak

WEBBeteg - Végh Márton, újságíró-szerkesztő - 2017-09-25 11:25
Szeptember elején a világ minden tájáról érkeztek szakemberek és orvostanhallgatók Magyarországra, hogy az antimikrobiális rezisztenciával kapcsolatban tanácskozzanak. A rendezvény lebonyolításáért felelős szervezet egyik tagjával, Farkas Ferenc Balázzsal beszélgettünk.

Az egészségtudatosságra nevel a Semmelweis Egészségverseny

WEBBeteg - Tóth András, újságíró - 2017-04-27 11:25
Második alkalommal szervezték meg a középiskolásoknak szóló Semmelweis Egészségverseny döntőjét, amelynek március végén a Semmelweis Egyetem adott otthont. A győri Kazinczy Ferenc Gimnáziumból három csapat is indult, és az ÖKO-Párt nyert.