Bevásárlás téma

Divatba jön az időtakarékos mosás

Több mint TestŐr

Az amerikai filmekből ismert mosodában való mosás egyre inkább válik itthon is közkedveltté. Hiszen rövidebb idő alatt sokkal több ruhát lehet így kimosni és akár már szárítva hazavinni. Amíg a mosás tart, a bevásárlás is elintézhető.

A nagy bevásárlás után is lehet időt szakítani a sportra

Több mint TestŐr

A bevásárlás során sok háziasszony akár több tíz kilót is megmozgat, míg megveszi, majd hazaviszi, majd otthon végül felhasználja az alapanyagokat. A hatékonyság miatt azért érdemes a célzott edzést választani, ami akár a bevásárlással is összeköthető, ha minden egy helyen van.

Csináljunk sportot a bevásárlásból

testmozgás,sport,bevásárlás

Mozogni bárhol, bármikor lehet, akár bevásárlás közben is. Hogyan? Katus Attila erre ad néhány valóban hasznos tanácsot nekünk. Autó helyett, akár el is sétálhatunk a közeli boltba, kalóriát égethetünk a nehéz bevásárlókocsi tologatásával vagy kipróbálhatjuk az üdítőpalackos edzést. 

Olvasson további egészségtudatos tippeket: egeszsegedre.webbeteg.hu

Bevásárlás: váljék egészségére!

bevásárlás,tudatos vásárlás,egészséges étkezés

Egyre több divatdiéta hódít, pedig az emberek többségének vegyes, kiegyensúlyozott táplálkozásra lenne szüksége. Antal Emese, dietetikus szakértőnk az egészséges étrendhez szükséges alapanyagok helyes megválasztásáról beszél.