Béltisztítás téma

Béltisztítás - Miért veszélyes?

WEBBeteg - Dr. Ujj Zsófia Ágnes, belgyógyász, hematológus

A végbél és vastagbél tisztítása témájában számtalan írást találhatunk a világhálón, azonban az ezzel kapcsolatos vélekedés eléggé ellentmondásos. Van, aki kifejezetten hasznosnak és egészségesnek véli, mások inkább csak a hátrányáról írnak.

Mire figyeljen béltükrözés előtt?

WEBBeteg

Annak érdekében, hogy minél hamarabb fény derüljön a vastagbélrákos megbetegedésekre, elengedhetetlenül fontos, hogy a veszélyeztetett csoportba tartozók rendszeresen eljárjanak a szűrővizsgálatokra, mely béldaganatok esetében leggyakrabban vastagbéltükrözéssel (kolonoszkópia) történik.

El kell-e hagyni a gyógyszerek szedését béltükrözés előtt?

WEBBeteg

Magyarországon a vastag- és végbélrák dobogós helyen áll a daganatos halálokok között. Ennek egyik magyarázata, hogy a bél rákos elváltozásai nagyon sokáig nem okoznak panaszt.

Miért fontos a megfelelő béltisztítás?

WEBBeteg

A béltükrözés - vagy idegen kifejezéssel élve: a kolonoszkópia - egy olyan vizsgálóeljárás, melynek során a kezelőorvos át tudja tekinteni a vastagbél belső felszínét.

Epeműtét után

Orvos valaszol - Dr. Csanádi Gábor

Tisztelt Doktor  Nő/Úr!

Azzal a kérdéssel fordulnék Önhöz, hogy epehólyag eltávolítás után ajánlott-e, ill. lehet -e Colon Cleanse és  Liver Cleanse terméket fogyasztani?

Béltisztítás

Orvos valaszol - WEBBeteg Szakértő

Tisztelt doktornő (doktorúr) Azt szeretném kérdezni, hogy mi a véleménye a COLONIX béltisztításról? Szeretném kipróbálni! Sok csúnya dolgot láttam, ami kiürül a testünkből! Ez tényleg igaz? Ezt én gyógynövényboltban tudnám megrendelni? Mi