Béltisztítás téma

Béltisztítás - Miért veszélyes?

WEBBeteg - Dr. Ujj Zsófia Ágnes, belgyógyász, hematológus - 2021-09-02 07:35
A végbél és vastagbél tisztítása témájában számtalan írást találhatunk a világhálón, azonban az ezzel kapcsolatos vélekedés eléggé ellentmondásos. Van, aki kifejezetten hasznosnak és egészségesnek véli, mások inkább csak a hátrányáról írnak.

Mire figyeljen béltükrözés előtt?

WEBBeteg - 2013-11-02 03:40
Annak érdekében, hogy minél hamarabb fény derüljön a vastagbélrákos megbetegedésekre, elengedhetetlenül fontos, hogy a veszélyeztetett csoportba tartozók rendszeresen eljárjanak a szűrővizsgálatokra, mely béldaganatok esetében leggyakrabban vastagbéltükrözéssel (kolonoszkópia) történik.
A béltükrözés - vagy idegen kifejezéssel élve: a kolonoszkópia - egy olyan vizsgálóeljárás, melynek során a kezelőorvos át tudja tekinteni a vastagbél belső felszínét.

Epeműtét után

Orvos valaszol - Dr. Csuth Ágnes - 2009-09-29 13:21

Tisztelt Doktor  Nő/Úr!

Azzal a kérdéssel fordulnék Önhöz, hogy epehólyag eltávolítás után ajánlott-e, ill. lehet -e Colon Cleanse és  Liver Cleanse terméket fogyasztani?

Béltisztítás

Orvos valaszol - Dr. Plósz János - 2009-05-10 22:14
Tisztelt doktornő (doktorúr) Azt szeretném kérdezni, hogy mi a véleménye a COLONIX béltisztításról? Szeretném kipróbálni! Sok csúnya dolgot láttam, ami kiürül a testünkből! Ez tényleg igaz? Ezt én gyógynövényboltban tudnám megrendelni? Mi