Astellas Gyermekrajz Pályázat téma

Módosított határidő az Év orvosa és az Astellas Gyermekrajz Pályázaton

Astellas-díj

Az eredetileg meghirdetettnél egy héttel tovább, azaz 2016. február 21-ig fogadják az Astellas-díj – Az év orvosa pályázat szervezői azokat a pozitív betegtörténeteket, amelyekkel a páciensek a kivételes emberségről és elhivatottságról tanúságot tevő orvosaikat - egy-egy 2015-ös eset bemutatásával – az Astellas-közönségdíjra jelölik.

Orvosok és a kórházi osztályok egyaránt jelölhetők az Év Orvosa 2015 pályázaton

astellasdij.hu

Az idén kilencedik alkalommal meghirdetett Astellas-díj - Az év orvosa pályázaton bárki jelölheti orvosát, vagy a kezelése, gyógyulása során megismert osztály teljes kollektíváját.

Gyermekek rajzolták meg a világ legkedvesebb orvosait

www.astellasdij.hu/gyermekrajz

Február 12-én lezárult az Astellas Pharma, a Móra Könyvkiadó, valamint az Informatikai és Könyvtári Szövetség közös gondozásában 2014 őszén immár harmadik alkalommal meghirdetett Astellas Gyermekrajz Pályázat, amely ezúttal is kiváló hazai gyermekorvosaink áldozatkész munkájára, hivatásszeretetére, valamint a jó orvos-beteg kapcsolat fontosságára hívja fel a figyelmet.

Fókuszban a világ legkedvesebb gyermekorvosai - Másodszorra is sikeres volt az Astellas Gyermekrajz Pályázat

www.astellasdij.hu/gyermekrajz

A 2013 őszén meghirdetett Astellas Gyermekrajz Pályázaton 383 gyermek vállalkozott arra, hogy a világ legkedvesebb doktor nénijével, illetve doktor bácsijával kapcsolatos kedvenc történetét megrajzolja, s ezzel háláját, köszönetét, valamint orvosa iránti szeretetét a nyilvánosság előtt bemutassa.