Önbizalom téma

Amit a szexuális kisugárzásról tudni érdemes

WEBBeteg - B. V.

Kétségtelen, hogy létezik a jelenség. Egyszer csak szembejön velünk valaki, akire hirtelen felfigyelünk. Mitől lesz valaki vonzó? Hát, attól, hogy szép - vágná rá az emberek többsége. A válasz azonban nem ilyen egyszerű.

A fogyáshoz önbizalom is kell

Több mint TestŐr

Nagyon nehéz úgy végigcsinálni egy fogyókúrát vagy életmódváltást, ha nem vesz bennünket körül támogató közeg, nem kapunk biztatást, vagy esetleg mi magunk sem tudjuk elképzelni magunkat vékonyan és azt, hogy sikerülhet! Okos döntések sorára is szükség van, például, hogy hogyan tudjuk lecserélni az édességeket úgy, hogy ne hizlaljanak!

Mi az akaraterő? Hol van a testemben?

Moody

Ha engem kérdeznek az akaraterőről, visszakérdezek: a micsoda?

Hogyan erősítsem az önbizalmamat? - A pszichológus válaszol

WEBBeteg

"Egy szégyellős 20 éves lány vagyok, próbálom ugyan leküzdeni az emberekkel szembeni félelmet, de úgy érzem, sosem lábalok ki ebből. Mit tehetnék?" - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.

Zavarja, hogy túl magas, vagy alacsony a hangja? Tegyen ellene!

Fül-Orr-Gége Központ

Testi adottságaink is befolyásolják, hogy felnőtt korunkra magas, vagy mély lesz-e a hangunk. Ha elégedetlen jelenlegi hangszínével, a beszédterápia segíthet.

Egyszerű önbizalomnövelő módszer: a helyes tartás

WEBBeteg - K. J. fordító

Hasat be, mellet ki és fel a fejjel! Egy amerikai tanulmány szerint az egészséges, egyenes testtartás növeli az önbizalmat.

Népszerű gyerekből lesz az egészséges felnőtt?

Független Hírügynökség

Azok, akik iskolás korukban a legnépszerűbbek és legbefolyásosabbak a gyerekek között, felnőttként jobb egészségnek örvendenek, állapította meg egy kedden publikált svéd tanulmány.