Dr. Gregus Erika

Szerző: WEBBeteg

Dr. Gregus Erika, urológus szakmai önéletrajza, bemutatkozása.

1982-ben végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetemen ”cum laude” eredménnyel.

1982-től a Semmelweis Kórház Urológiai Osztályán dolgozom Miskolcon.

1986-ban urológiai szakvizsgát tettem.

28 éve a Semmelweis Kórház Urológiai Osztályán dolgozom, 14 éve főorvosként.

Az osztály megyei kórház szintű betegellátást végez. Betegforgalmi mutatóit illetően (kezelt betegek száma, műtétek száma, stb.) az ország 57 urológiai osztálya közül a 13. helyet foglalja el.

A szokásos urológiai műtéteken kívül csaknem 18 éve veszek részt a kórházunkban működő lézerterápiás kezelésben egyedüli urológusként. 10 éve rendszeres munkát végzek a kórházunk területén működő Lithotherápiás Intézetben is.

Elsősorban daganatos megbetegedések műtéti- és gyógyszeres kezelésével foglalkozunk, de műtéteink és gyógyszeres kezelésük tekintélyes részét képzik a prosztata gyulladásos és hyperpláziás elváltozásai.

Saját tevékenységemben 1 közlemény és 3 országos kongresszuson elhangzott előadás szerepel. Külföldi kongresszusokon Londonban, New Orleans-ban és Barcelonában vettem részt.

Módosítva: 2010.06.01 15:24, Megjelenés: 2010.06.01 15:24
Címkék: Dr. Gregus Erika
Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Hideg lábak Hideg lábak

Miért főleg a nők problémája? Mi az oka és mit tehet ellene?

Mit kell tudni a kollagén...

A kollagén az egyik legnagyobb mennyiségben előforduló fehérje az emlős állatok és az ember szervezetében. Számos biológiai funkcióért felelős...

Müller Cecílía: Magyarországon is...

A reggel közzétett adatok szerint csaknem duplázódott az új igazolt fertőzöttek száma dupla elvégzett tesztszám mellett - olvasható a portfolio.hu...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.