Nurse Háziápolási Szolgálat

Szerző: Nurse Háziápolási Szolgálat

Otthoni betegápolási, gondozási feladatokat látunk el az idősebb korosztály és a rászoruló beteg emberek körében elsősorban Budapesten és Pest megyében, de egyes szolgáltatásainkat az ország egész területén tudjuk biztosítani. (x)

Feladatunk és célunk az, hogy elérhetővé tegyük az idős, beteg, ellátásra szoruló emberek számára azt, hogy gyors, empatikus, szakszerű otthoni ellátásban részesüljenek.

Nurse - Háziápolás.hu

Cím: 1149 Budapest, Egressy út 27–29. D. épület 1. emelet 6.
Tel.: (06-1) 413-0327
Fax: (06-1) 413-0507
E-mail: [email protected]

2001 óta az otthoni betegápolásban, gondozásban szerzett tapasztalataink arra sarkaltak, hogy a rászoruló emberek számára mind sokoldalúbb, majd minden igényre, betegállapotra kiterjedő otthoni segítséget nyújtsunk. Ennek révén nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy a magukra maradt, vagy a kórházat elhagyó idős, beteg emberek a kórházi távozást, állapotuk stabilizálását követően, szükség esetén mihamarabb ápolásban, gondozásban részesüljenek a saját otthonukban a családjuk igényeinek megfelelően. A szociális feladatok végzésétől (bevásárlás, házvezetői feladatok, takarítás) a komoly szakmai felkészültséget igénylő baleset utáni rehabilitációs ellátásig (gyógytorna, gyógymasszázs, éber kómás betegek ellátása, intenzív otthoni ápolás) széles körben végzünk ápolási feladatokat. Az ellátás magas szintű biztosításához még az ellátás megkezdését megelőzően a beteg családtag ellátásához szükséges segédeszközök beszerzésében is támogatást nyújtunk, hiszen a megfelelő segédeszközök használatával még jobban elő tudjuk segíteni a hatékony és gyors felépülést.

Munkatársainkkal azon dolgozunk, hogy az általunk ellátott betegek számára egy élhető, emberi, méltóságos, és nem utolsósorban magas szintű ellátást biztosítsunk, legyen szó akár folyamatos felügyeletről, gondozásról, nappali ápolásáról vagy rehabilitációs kezelésekről.

Az otthoni betegápolásról készült kéthetente megjelenő összeállításainkban azon területekkel foglalkozunk, amelyek az otthoni ellátás kialakításában, megszervezésében nyújtanak segítséget és bemutatunk számos hasznos tanácsot, amellyel minden család gördülékenyebbé teheti mindennapjait akkor, amikor beteg családtagjának otthoni ápolást kell biztosítani.

A Nurse Háziápolási Szolgálat a WEBBetegen

Cikkeinkből megtudhatják, hogy hogyan készüljünk fel arra, ha beteg ember van a családban, milyen segítséget mikor érdemes igénybe vennünk, a különböző betegségekben szenvedőknél mire érdemes odafigyelni már akár a kórházban is, mit tehetnek Önök, mint a beteg hozzátartozói a megfelelő rehabilitáció és a mielőbbi állapotjavulás érdekében.

A „szakértő válaszol” rovatunkban válaszokat kaphatnak azon kérdéseikre is szakértő munkatársaink által, amelyekre cikkeink esetleg nem térnek ki részletesen.

Remélem, hogy válaszainkkal, tanácsainkkal megfelelő támogatást tudunk Önöknek nyújtani a családtagjaik otthoni ellátásához.

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Hideg lábak Hideg lábak

Miért főleg a nők problémája? Mi az oka és mit tehet ellene?

Véd a koronavírus brit mutációja...

A COVID-19 ellen beoltottakban termelődött antitestek képesek semlegesíteni a SARS-CoV-2 új brit variánsát is - állítja egy új tanulmány. A kutatók...

Jó hírt közölt Müller Cecília a...

Müller Cecília jó hírként, tudományos áttörésként értékelte, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ veszélyes kórokozókkal foglalkozó...

Agyvérzés után - Az orvos válaszol

75 éves anyukámnak agyvérzés következtében megbénult a bal oldala, nehezen érthető a beszéde, nehezen nyel és nem tud fordulni. Azt szeretném...

Házi betegápolás, otthoni...

Ha valamelyik hozzátartozónk, szerettünk megbetegszik, nem hagyhatjuk sorsára, muszáj valamilyen megoldást találni. A lehetőségeket alapvetően két...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.