Dr. Tomonkó Magdolna

Szerző: WEBBeteg

Dr. Tomonkó Magdolna háziorvos bemutatkozása és önéletrajza a WEBBeteg egészségportálon. Tudjon meg Ön is többet szakértőnkről.

Dr. Tomonkó Magdolna

Végzettségek:

2007 Transzfúziológia szakvizsga
1996 Szent Pál Akadémia teológus
1987 Általános orvostan szakvizsga
1971-78 Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Kar
1967-71 Martos Flóra Gimnázium

Munkahelyek:

2009- dr Hope Human Service Kft - háziorvos
2001-2009 Országos Vérellátó Szolgálat BRVK donorvizsgáló orvos
1996-2001 Ne-Ga Bt. - háziorvos
1983-1995 Újpest Önkormányzat körzeti orvos
1978-1983 Bánréve - körzeti orvos
1987-1995 GYES

Család:

1972 óta házas,
férj: Kiss István
7 gyerek

Bemutatkozás

Az egyetemi évek alatt medikusnővérként dolgoztam, majd 1978 óta folyamatosan tevékenykedek orvosként. Pályámat közvetlenül az egyetem befelyezése után Borsod megyében, Bánrévén kezdtem, majd Budapestre kerültem körzeti orvosnak. 3 legkisebb gyermekem születése miatt 8 évig voltam GYES-en, majd annyi kollégához hasonlóan én sem tudtam visszamenni körzetembe dolgozni. Ekkor háziorvosi ügyeleteken vállaltam munkát. Az Országos Vérellátó új lehetőségeket hozott, elsősorban donorvizsgálattal, donorgondozással foglalkoztam, de a csontvelődonorok szervezésében, kivizsgálásában is részt vettem. Végül visszakanyarodtam a kezdetekhez, jelenleg egy kb 2000 fős háziorvosi praxisban látom el a feladatokat.

Az emberekkel való jó kapcsolat, korrekt tájékoztatás mindig központi kérdés volt a számomra. Ezért (is) részt vettem egy 3 éves psychotherapeuta képzésben, a záróvizsgát egyik gyermekem születése miatt már nem tudtam letenni, így ettől a képesítéstől "elestem". Minden nap élvezem azonban a hasznát.

A magánéletben kiegyensúlyozott, boldog családi életet mondhatok magaménak, 39 éve élek házasságban, férjem már nyugdíjas, közlekedésmérnök. 7 gyermekünk közül 4 házas, 3 még velünk él és tanul. (2 egyetemista, a legkisebb most érettségizik). Szeretek utazni, a geológia, csillagászat, repülőorvostan, tengerbiológia az átlagosnál jobban érdekel, kifejezetten szeretem a mediterránumot.

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Vashiányos vérszegénység Vashiányos vérszegénység

Mi okozhatja? Melyek a vashiány tünetei? Mennyi a vasszükségletünk?

Legyen a mozgás kortalan! Legyen a mozgás kortalan!

A Magyar Szabadidősport Szövetség ajánlása a szenior korosztálynak. (x)

Hogyan lélegezzünk helyesen...

A helyes légzés nemcsak testi, hanem szellemi egészségünkre is hat, ezért kiemelten fontos, hogy ne csak a mindennapokban, hanem sportolás közben is...

A méhpolip okai, tünetei és...

Az endometriumpolip (endometriumpolyp) vagy méhpolip olyan rendellenes növekedés, amely mirigyeket, stromákat és ereket tartalmaz, amelyek a méh...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.