Vesekő, vesekőműtét

Mikor javasolt a műtét?

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

Folyadék, folyadék, folyadék

Hozzászóló: Kelemen, 2008-04-23 15:51
Sziasztok, Nekem többször zúztak már vesekövet mindkét vesémben, azóta napi 2,5-3 liter folyadékot iszom (szénsavmentes ásványvíz, teák) és azóta nincsenek köveim. A kőtörés sokkal kíméletesebb, mint a műtét, reggel bementem a kórházba és este haza is engedtek. A felépülés is gyors volt, három nap múlva már dolgoztam.

A felépülés gyors (szerintem)

Hozzászóló: pepe, 2008-04-10 10:06
Szia nekem az első két hét volt nehezebb azután egyre jobb, igazából azt kell mondanom hogy teljesen jól tűrhető volt egészen az első naptól fogva.

Mennyi idő a felépülés??

Hozzászóló: lulu, 2008-04-01 18:22
Szia olvastam hogy te már túl vagy egy ilyen műtéten, a bátyámat tegnap műtötték mennyi időbe kerülhet amíg teljesen felépül.

Sok víz!!!!!!

Hozzászóló: pepe, 2008-03-13 00:42
Sziasztok nagy valószínűséggel azért alakult ki nálam a vesekövesség, mert nem ittam eleget, így, hogy túl vagyok egy ilyen műtéten odafigyelek, hogy jó sok vizet igyak és ezt tanácsolom mindenkinek annak érdekében hogy megússzon egy ilyen fájdalmat és egy ilyen műtétet