Beteg klub

Budapesten két ladypower rendelő is van. Én Szikszay doktornál voltam. Meg vagyok elégedve, sokat segített ő is, a terápia is. Ajánlom. Igen, egyet értek, nekem is annyi félét diagnosztizáltak előtte, ahány helyen voltam, sőt mindenki csak a műtétet ajánlotta és mindenki más fajtát...brrrr! Szerintem az az igazság, hogy egy "átlagos" nőgyógyásznak nincs is igazán tapasztalata a hólyagsérv, végbélsérv, méhsüllyedés kezelésében, mint a ladypower orvosainak...
szia. ugyanezzel a problémával szembesülök több hónapja. sikerült megoldani a problémád? ha igen, légy szíves oszd meg velem. Köszönöm.
Több helyen hallottam, hogy a Gentost nők is használhatják. Ők ezt vizelési zavarra szedik - nekem sajnos vannak nehézségeim, azért kérdezem - vagy másra?
Sziasztok, Nekem többször zúztak már vesekövet mindkét vesémben, azóta napi 2,5-3 liter folyadékot iszom (szénsavmentes ásványvíz, teák) és azóta nincsenek köveim. A kőtörés sokkal kíméletesebb, mint a műtét, reggel bementem a kórházba és este haza is engedtek. A felépülés is gyors volt, három nap múlva már dolgoztam.