Hólyag-és végbélsérv, méhsüllyedés

Egy műtét nélkül gyógyult beteg beszámolója.

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

Gubás Adjunktus

Hozzászóló: Süni0, 2022-12-08 20:52
Szia! Tudtommal csak egy, ahol a Gubás Adjunktus rendel, ami a honlapjukon van fent. Rutinos orvos, a süllyedések a szakterülete, januárban megyek hozzá, hogy megnézessem, mit hoztak ki belőlem az eszközök, sok jót szerintem.

Ladypower

Hozzászóló: Kira1, 2022-08-01 21:43
Válasz erre: Süni0, 2022-12-08 20:52
Kérdezném, hogy Budapesten jelenleg hány Ladypower rendelő van? A honlapon csak egyet látok. Köszönöm, ha válaszoltok, ha jár még erre valaki.

ladypower terápia

Hozzászóló: Pir, 2017-10-25 18:22
Válasz erre: Kira1, 2022-08-01 21:43
Budapesten két ladypower rendelő is van. Én Szikszay doktornál voltam. Meg vagyok elégedve, sokat segített ő is, a terápia is. Ajánlom. Igen, egyet értek, nekem is annyi félét diagnosztizáltak előtte, ahány helyen voltam, sőt mindenki csak a műtétet ajánlotta és mindenki más fajtát...brrrr! Szerintem az az igazság, hogy egy "átlagos" nőgyógyásznak nincs is igazán tapasztalata a hólyagsérv, végbélsérv, méhsüllyedés kezelésében, mint a ladypower orvosainak, akik erre lettek specializálódva és egyébként Szikszay , Gubás dr és a Németh professzor Úr is mind műtenek is, de csak, ha muszáj.Na, ez igen jó!

hólyagsérv

Hozzászóló: Muzsik, 2015-12-23 21:31
Válasz erre: Pir, 2017-10-25 18:22
Szia Orsi! Itthon is olyan, mintha természetes lenne, hogy az embernek hólyagsérve van, én legalább is így éreztem, mikor panaszkodtam a helyi orvosoknak." Van e panasz-kérdezték, mikor mondtam, a pukli az a panasz , más nincs, nem is értették, miért panasz ez... Igazatok van,amit itt írtok még,itt helyben a nőgyógyászok egyik papíromra hólyagsérvet, másikra végbélsérvet, harmadikra descensus uterit írtak, a negyedikre meg semmit! Hozzám egyik ladypower rendelő sincs közel és , őszintén, spórolni akartam az útiköltségen, de , mikor már padlón voltam a különféle diagnózisoktól és javaslatoktól, na akkor elmentem a pesti ladypower rendelőbe, a dokinak nagy a tapasztalata és nagyon szimpatikus, rengeteg műtétet is csinált és elmesélte, hogy éppen ezért tanulta meg a ladypower terápiát, mármint, hogy jobb a műtét nélküli segítség, az izomzat építése.Sokat segítettek az eszközök. Egyszóval, ha oda mész, biztosan ok lesz, a többiben nem jártam. Szia.

legjobb ladypower rendelő

Hozzászóló: Orsi11, 2015-12-12 20:15
Válasz erre: Muzsik, 2015-12-23 21:31
Melyik a legjobb ladypower rendelő? Tudnátok segíteni? Tudom, nehéz kérdés, kinek "mi jön be", de mégis. Angliában élek, sajnos hólyagsérvem van, ott nem nagyon foglalkoznak az ilyesmivel, így itthon szeretném ezt megoldani, de nem tudom, melyik rendelőt válasszam. A távolság az országon belül nekem nem gond, hogy Pest, vagy Miskolc vagy Győr. Köszi a válaszokat!

hüvelysúlyLP

Hozzászóló: Lady111, 2015-12-12 09:10
Válasz erre: Orsi11, 2015-12-12 20:15
Igen, ha biztos az ember benne, hogy nincs nagy gondja - pattentra zár a hüvelye -, csak picit levegős, nem olyan feszes már stb, akkor könnyebb a választás, mert nyilván minél nagyobb súlyzót veszel, na de azokból is van 100 féle... na de, ha puklis belül a hüvely, netán kívűl sem zár stb, honnan a manóból tudod, hogy melyik jó minőségű hüvelysúlyzó kell neked? A ladypower rendelőben ülve olyat is hallottam, hogy egy hölgy 10 nőgyógyáysznál volt már, 10 féle diagnózist kapott, volt aki semmit nem írt le,csak, hogy hüvelysúlyt elég használnia, volt, aki azt, hogy hólyagsérve van, utolsó fázis és műteni kell mindenképpen, szóval végül is a ladypower rendelésen tudott megnyugodni, ez kifejezetten ezekre a problémákra szakosodott.Ma ő is használ kockát és el stimet, mert ezek nélkül felesleges volt a súlyzó, na és, hogy melyik, na ezt a kocka mérete, mozgás stb szóval az állapotfelmérés után mondta meg a doki. Hihetetlen, hogy mennyire meg tud minket változtatni a szülés alul is nem is tudjuk, mi is az, amit látunk és nem mondják az orvosok, tisztelet a kivételnek.

hüvelysúlyok

Hozzászóló: kissemese, 2015-12-06 22:41
Válasz erre: Lady111, 2015-12-12 09:10
Nagyon sokféle jó minőségű hüvelysúlyt lehet kapni, én is külföldről szereztem be a sajátomat. Nekem nem voltak komoly panaszaim, de azokon sokat javítottak. Nekem használat közben merültek fel kérdések, én is elmentem emiatt egy nagyon profi nőgyógyászhoz, aki ezzel foglalkozik, Dr. Oláh Orsolya Nagykanizsán, és ő is azt mondta, hogy nem kifejezetten a súly fajtája, hanem a rendszeres meg következetes gyakorlás dönti el, hogy lesz-e eredmény.

válasz

Hozzászóló: Lady111, 2015-09-22 20:46
Hm, lehet kicsit olcsóbb volt, na de nem tudja az ember neki hogyan kell használni, így a véleményem az, hogy kifizetődőbb elmenni a ladypower rendelőbe, mert, hát ugye ott elmagyarázza a nőgyógyász, asszisztencia.Kaposváron, hozzád közel is van ilyen rendelő. A harkányiak nem a komplex terápiát alkalmazzák. A gyógytornász nem szakorvos, de természetesen, mindenki úgy dönt, ahogy szeretne. Én csak a saját dolgaimat akartam leírni. Sok sikert Neked!

Csak szakorvos döntse el, Te hogyan használod a súlyzót

Hozzászóló: Lady111, 2015-09-22 12:12
Válasz erre: kissemese, 2015-12-06 22:41
Igen, igen, pont ezt szerettem volna mondani, én is külföldről rendeltem a súlyzót, olcsóbb is volt valamennyivel, a minősége rosszabb, bár a postaköltséggel együtt már nem volt olcsóbb, magyar útmutató nélkül, csakhogy nem tudtam , hogyan kell használni. Pont ezért kellett elmennem a ladypower rendelőbe, mert, hogy ott a Gubás doktor mondta meg, nekem melyik súlyzót kell használnom és hogyan, nem mindegy, mit használsz , milyen módon!!! A vizsgálati díj nem drágább, mint bárhol,ezért gondoltam, megér ennyit. Figyelj, lehet egyébként süllyedéskor is használni, csak én ezt nem tudom elmagyarázni, hogyan és nem is szeretném, mert nem tudom pontosan, nem vagyok szakember, nehogy rosszat írjak. Szerintem, menj el a Gubáshoz egyszer, ha lesz időd, nagyon kedves, alapos, tényleg igaz, amit róla írnak, na és ezek után tudod majd, mihez kell magadat tartani, mit mikor, hogyan érdemes használni, hogy javulás is legyen. De nem kellene neked a kocka is, ha van komoly süllyedésed? Anélkül és úgy tudom, nem fog működni a dolog...

válasz

Hozzászóló: Lady111, 2015-09-21 18:13
Válasz erre: Boldogasszony, 2015-09-22 07:55
Igen, a süllyedés okozta panaszaim elmúltak. Olyan furcsa "kiesős " érzésem volt a szülés után, vagy mintha húzna lefelé valami, nem tudom, érted e, mint menszesz előtt szokott lenne, csak állandósulva, na ez elmúlt, meg a nagydolognál sincs már gond, kb nekem ennyi panaszom volt, ja, meg a házasélet, nem utolsó sorban, na az óriási minőségi javuláson ment át a ladypower után!!! Szóval nagyon is ajánlom!