• pánikcsata
    hilda blogja

    EGY KIS SPIRITIZMUS

    Tulajdonképpen szeretek álmodni. Szívesen nézem az "előadásokat", és néha kifejezetten bosszant, hogy fel kell kelnem, és lemaradok a darab végéről. A megszakított álmot folytatni, ki tudja miért, kizárólag a rémálmok esetén tudom, a többi történet elsüllyed a semmibe, ha egyszer magára hagyom. Nincs beléjük visszaút.

    Néha igazi démonokkal is összehoznak esti elszárnyalásaim, a gonosz megtestesítőjével. Kíváncsi vagyok, vannak-e másnak is ilyen álmai. Ezek olyan  teremtmények, amiknek formája, megjelenése másodlagos, a lényegük a félelmetességükben rejlik. Mindent magukban foglalnak, ami a szennyel, a rosszal, a félelemmel, a sötét erőkkel kapcsolatos. A velük való találkozás végződik mindig csatakos  vagy felordítós ébredéssel.

    Ha imádkozol, elszelelnek, mint hajnalban a szellemek.

    A doki azt mondta egyszer, mit is mondhatott volna mást, hogy ezek csak az ébrenléti állapotban megjelenő félelmeim transzformációi, megtestesülései.

    Az ezotéria másképp tálalja a dolgot. Szerinte ezek létezó entitások, amik időnként megkörnyékezik az embert, igyekszenek megkaparintani lelkét. Azokat támadják meg, akik mentálisan vagy fizikálisan védtelenek, legyengültek, ellenállásra képtelenek. De akkor is támadásba lendülnek, ha valaki elindul egy tiszta spirituális úton.Aki alkoholista lett, drogos, gyilkos, az már mind a démonok foglya.A spirituális keresők jobban felszereltek védekezéssel, nekik nagyobb esélyük van kicsúszni a sötét erők karmai közül.

    Annyira okos nem vagyok, hogy megítéljem, minek van igaza: a tudománynak vagy az ezoterikának.Egyelőre csak annyi bizonyos, hogy léteznek, működnek, megtapasztalhatóak, még ha fogalmi szinten is.

    Lehet, hogy ez a pániknyavalya is valahol az ő művük?Ez a lehetőség még nagyobb ellenállásra késztet.Eszem ágában sincs megadni magam nekik.Olyan elszántan fogok küzdeni, mint  szabadságharcosok.


   • Blog leírása

    Manapság "divatos" lett a pánikbetegség.Sokkal többen szenvednek tőle, mint amennyien beszélnek róla. A kibeszélés, a sorstárskeresés viszonylag egyszerű alternatívája a terápiának.
    Látogatás: 240830 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés