• Égető kérdések gyomortájon
    kitchesangels blogja

    stressz

    Már megint végigzúztam a napot, mint vak ló a bányában. Hulla fáradtan haza, aztán vacsora után is kellene nézni. Nos hát őszinte leszek, még mindig nem változtattam az életmódomon túlságosan sokat. Azaz kevesebbet szívok, s van hogy napokig semmit.

    De kilátástalannak is látom néha törekvésem, árulja el valaki, hogyan lehet ötször kicsit enni a szalag előtt? És kicsi mit? Dél óta ég a gyomrom, mint a vesztés és stresszelek is. Ezért, azért. Pl a gyerek is kikészít, csak néha kérem meg erre-arra de neveletlen kamasz révén arra is képtelen.

     

    Áh, látjátok? Sík ideg vagyok. Lehet refluxot kapni a stressztől? Meg szeretném úszni a gyomortükrözést, gyógyszert, szakrendelésen sorbaállást.

     

    Na megyek lelkizek egyet a gyerekkel aztán "képenzúzom" ha nem viszi le a szemetet. De ha jó lesz kap mami sütötte hand-made tükörtojást sült krumplival.

     

    Na, akkor mindenjót, egyáltalán van itt valaki a virtuális térben, vagy csak én verekszem egyedül a billentyűzettel feleslegesen...


   • Blog leírása

    Negyven múltam és refluxos lettem. Szeretnék még gyomorégés nélküli éveket. Minden tippet, ötletet szívesen fogadok...
    Látogatás: 55523 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés