változás

Blog: Csendben tűrni - Szerző: annarojam

Megelégeltem, hogy mindenben csak a rosszat látom és, hogy állandóan kínoz ez a buta fejfájás, de most megpróbálok végre pontot tenni a dolog végére.
Nem tudom mennyire fog sikerülni, de az elhatározás már megvan.

Úgy dönöttem első sorban, hogy jövő héttől végérvenyesen megszabadulok a cigitől, (azt hiszem elég nehéz lesz, mert már 10 éve füstölgök, sajnos).

Majdnem egy éve tervezem, hogy rendszeresen elfogok járni úszni, azt hiszem ha lesz egy bátor vállalkozó aki járna velem, ezt is beiktatom a hétköznapjaimba, amint megkapom a fizumat.

Minden második este valamilyen esti mozgást fogok csinálni.
Sétálok egyet a friss levegőn, lépcsőzök a lépcsőházban - felgyaloglok a 10-ig meg vissza -, előkaparom az emélkeim közzül a régi aerobik gyakorlatokat, a futáshoz már most hideg van, de amint megint jó idő lesz azt is elkezdem.

Jön a korizás időszaka, és havi rendszereséggel oda is szeretnék majd kijárni, mivel a bicózást most már lehet hanyagolnom kellene, mert lassan oda fagyok reggelente.

Ki akarom próbálni így, hogy megpróbálok egészségesebben élni, milyen időközönként fog rámtörni a fájdalom a buksimba és hogy meddig tart és milyen erősségű.

Hát remélem sikerülni fog és lesz majd olyan aki támogat benne.