ami nem öl meg, az erősít

Blog: Csendben tűrni - Szerző: annarojam

Mintha az égiek csaptak volna össze a fejem felett.........talán utol ért a karmám? Vagy valaki megátkozott? Nem tudom de kezdem nagyon unni ezt az időszakot.

3 napja folyamatosan fáj a fejem, vagyis inkább a homolok, lehet kissé be van gyulladva, ezt sincs kizárva.
Szeptember eleje óta nem tudtam normálisan kialudni magam......mindig volt valami ami miatt napi 6 óránál többet nem tudtam aludni......plusz már 10 napja küszködök a női bajommal és ez még rákontráz egyet.

Mindenki rám zúdítja a gondjait, lelki bajait, én meg jó szívűen végig hallgatok mindekit, és segítek ahol tudok. De azt vettem észre, hogy mindeki meg van őrülve, olyan dolgokat tesznek az emberek amit álmomban se gondoltam volna. Nem egy emberben csalódtam az elmúlt időszakban.

Általában jól ki szoktam ismerni az embereket, de van hogy egy kettő aki teljesen "meglep" hogy meg tud változni vagy hogy le tudja magát alacsonyítani a szemebe a hülyeségeivel.

Van egy ismerősőm (bnőm volt párja) akit nagyon régóta ismerek (talán még az őskorból:)), és teljesen kifordult önmagából........bánt a dolgok, mert nem tudok sajnos két felé szakadni.......

A volt páromnak is most fog megszületni a kislánya, ami mind szép és jó (és tényleg tiszta szívből örülök neki), de ellpota a "lányom" nevét, ami ő  mindig is utált. Bosszant a dolgok rendesen. Miért pont ez a név, amit én akartam adni a gyerekünknek? Mikor annyi millió név van és még ráadásul ezt mindig is utálta.

És még sorolhatnám reggelig hogy mi minden történt mostanában velem, és azt hiszem a stressz teljesen kikészít és hiába próbálok ellene tenni, nem megy.

Lehet időszerű lenne hozzászoknom hogy mindig lesz valami ok hogy fájhasson a fejem. Vagy én erre születettem hogy az egész életemet fájdalomba kell leélnem? Ha nem fizikai akkor lelki vagy az esetek legtöbbségében mind a kettő?

De a lényeg amit a legjobb barátnőm mondogat nekem: "Ami nem öl meg, az erősít"  :)