• csendben tűrni
    annarojam blogja

    eltűnés

    Már több mint két hónapja nem jártam erre, de meg volt az okom.

    A szülinapom utána felgyorsultak az események, jött a karácsony stb...... és persze azóta a kórházi rendelőket járom.

    Olyan december elején elkezdett fájni a fülem, de úgy, hogy sugárzott végig a tarkomra, nem migrénem volt, ez egy más jellegű fájdalom volt. Annyira kínzott néha, hogy volt egy hét amikor egyetlen egy éjszakát nem aludtam végig.

    A két ünnepközött volt időm elmenni a fül-orr-gégére, ahol a doki azt monda semmi bajom. Elküldött a reumatológiára (holnap kell visszamennem) Közbe a kenet eredménye negatív lett minden baktériumra és vírusra. Na de akkor, mert egy pár nappal később, január elejére iszonyat beteg lett, felsőlégúti fertőzésem lett, ami tuti a fül-orr-gégén szedtem össze, mert akkor még semmi bajom nem volt utána meg hirtelen pár nap múlva ez van.

    Na mindegy, azóta se vagyok jobban, nem gyógyultam meg 100%-san se, és az utóbbi időben ez a sok front változás se tesz jót nekem.

    Remélem most már hamarosan jön a jó idő és megszűnnek ezek a meleg és hideg frontok.

     


     


   • Blog leírása

    a családban a legtöbb örökölt betegséget örököltem, persze azokat amik nem éppen a kellemes kategóriába tartoznak........
    Látogatás: 25808 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés