Időpont vizsgálatra (aggodalom)

Blog: A vizsgálat... - Szerző: Anika00

Szép napot!

Kaptam időpontot MR-ire, persze 1,5 hónapot kell várnom. S akkor eldől, mi lesz velem.

Kicsit aggódok. Dehát ki nem fél ne (egy picit)!? Egyébként még mindig egészségesnek tartom magam. :)) Az orvos elég érdekes választ adott, a fejfájásomra... Hátt, akkor MR vizsgálat! S ha kell akkor igazíthatok is a dolgon! Annyira fáj-e a feje? Áh, csak az a két nap volt az eddigi nyomásos fejfájás. Persze, hogy szemügyre (vagyis tapintásra vette) a kis fejecskémet. Hmm, a szelepe puhának puha. S ott van a "DE" szó! DE: Nem megy vissza! Magyarul nem jól szuperál. :-/

Hát, ha muszáj, akkor legyen. De nem veszíteném el a gyönyörű hajkoronám. =)) Mindenki csak le irigyli a fejemről. "Ha nekem ilyen hajam lehetne..." mondat hangzódik el, a családtagjaim szájából.

Egy kis részlet az életemből: Ez a kis szelepecske a fejemben, segíti az agyvizet a megfelelő helyre juttatni. Hát, nem csodálatos, hogy mit nem kitalálnak! Ezzel segíttetek, hogy életben maradjak, mikor még egy icipici bébi voltam. Ezért hálát adok az ÉLETNEK! Mert fontos vagyok ebben a világban! =)) Mint mindenki más, aki ezen a Földön él!

Azt írnám még, hogy JÓ EGÉSZSÉGET, az erre tévedőknek! Szép tavaszias napot kívánok!

ANY

Ui.: Jó lenne v.mi komment... :)