• MediQa
    ocem blogja

    Álmok...

    Ez a vizsgaidőszak más.    Eddig vizsga előtt napokkal, hetekkel ha nagy nehezen sikerült elaludnom, akkor többnyire olyan rémálmok gyötörtek, hogy már vizsgázom, viszont még nem tanultam rá semmit, vagy másból vizsgázok, mint amiből kéne, vagy megint abból kellett vizsgáznom, amiből már vizsgáztam. És természetesen ezt hiába magyaráztam bárkinek is, süket fülekre találtam.

    Bezzeg most!!! Teljes átalakulás.

    Tegnap szegény barátomat kevertem bajba.

    Egy ismerősünkhöz mentünk baba látogatóba, aztán a hely hirtelen átalakult egy lepukkant rendelővé, ahol endoszkóppal vizsgálták a barátomat, mert vért hányt, és én próbáltam megakadályozni a dolgot, vagy inkább csak kétségbeesetten sikoltoztam. (Ne essünk pánikba vészhelyzet esetén!)

    Majd miután megvolt  a vizsgálat, elküldték Őt szanatóriumba, mert sok időbe telik kiheverni a dolgot. De nem akárhova!

    KAZAHSZTÁNBA!!!


    Az első két részt még össze tudom egyeztetni az élettel, mert az említett babóról láttam képeket, és jobb híján egész nap endoszkópos vizsgálómódszerek kerültek szóba a gyomor-béltraktus belgyógyászati vizsgálatánál. De hogy Kazahsztán???

    Tessék itt a feladat kedves álomfejtő-olvasóim!

    Bár még néhány ilyen álom, és zanaminál jelentkezek, egy hetes önkéntes kezelésre...   • Blog leírása

    Egy orvostanhallgató gondolatai erről arról
    Látogatás: 155473 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés