Jó hír

Blog: MediQa - Szerző: ocem

Ahogy kedves ismerősöm mondaná:

Pathológia - Én :   0-1

Vagyis egy kedves kis 3-al túljutottam ezen is.
Így már csak kettő maradt. De azért ez nagy könnyebbség :)
Amúgy igazán kalandos volt a nap. 7:15-kor ismétlem:
HÉT TIZENÖTKOR kezdtünk a beugróval. Írásbeli. Az sikerült.
Majd várakozás, hogy bejussunk a boncterembe. Mintha a pokol kapujánál álltunk volna úgy 8-10ig. Benne voltam az utolsó hatban. Ez egy valóság-túlélő showban nem lenne rossz, de itt...
Alapból hányingerrel kel az ember, de aztán még az ami ott bent vár... Bár most valahogy nem volt olyan kellemetlen. Nem tudom. Lehet az izgalom, vagy a dádha. Most nem volt olyan gáz.
Na de ami azután jött. Köpeny fel, kesztyű fel, aztán mantrázom, hogy szívet kapjak, szívet kapjak. És igen szívet kaptam :)
Gondoltam, oké sínen vagyok, menni fog. Hát ahha. Valahogy mindig van olyan kérdés, amire nem tudok válaszolni. És akkor végig futott rajtam a hideg, a meleg... És már be is írta a mínuszt. Hát mondom kész vége itt halok meg, legalább nem kell hullaszállítót hívni.
Aztán modnom, kérdezzen még, nem akarok megbukni.
Hát biztosan nagyon szépen nézhettem, mert aztán kérdezett. Én meg küzdöttem és válaszoltam :)
És ezúton is hálát adok Szabó Judit tanárnőnek, mert a végén már mikrós kérdéseket kaptam és Neki köszönhetően a válaszokat is tudogattam.
Hát végül 4-es lett a bonctermi rész. Wow.

Utána irány a tétel húzás.
Maximálisan csak jókat tudok mondani. Nagyon rendes volt a vizsgáztató, nem is ment rosszul, bár nem mondanám, hogy a világ legjobb tételeit húztam, de lehetett volna rosszabb is.
És a szövettani metszetet is felismertem, pont jót kaptam.
Tehát összegezve hármas lett, de jól van ez így.
Sose legyen rosszabb.
Remélem a hétfői immun is hasonlóan sikeres lesz.
Azért megünnepeltük a mai napot. Pihenés képpen elmentünk moziba és megnéztük az Esti mesék című Adam Sandler filmet. Hát nekem bejött. Mármint a film. És Gülüke. Nagyon kis cuki.
Megéri megnézni :)