Összefoglaló

Blog: MediQa - Szerző: ocem

Ha valaki lemaradt volna a lényegről, íme itt egy kis összefoglaló a Grace klinika tartalmából. (Kis kereskedelmi tv szignállal az elején.)
Mivel alig 50 másodperc, nagyon kell figyelni, és nem feladni 32 mp-nél!!!

A mai nap legjobbja, hogy végetértek az immunológia szemináriumok. Semmi baj nem volt velük, csak, hogy pénteken reggel 8:15-kor kezdődtek. De ennyi volt :)
Viszont egy kicsit tudathasadásos állapotba is kerültem, mert megnéztem a Grace klinika legfrissebb részét (már ami Amerikában megy, 5. évad 9. rész). Kicsit érdekes volt. Most nagy lendülettel leírnám mi történt, de nem fogom. Majd kb egy év múlva elér itthonra is ez a rész és akkor majd jól kiakadok :) Mondjuk nem sok kommentet tudnék hozzáfűzni, csak annyit, hogy Ó TE JÓ ÉÉÉÉÉÉG!!!!!!!
Ja és a népnevelés:
Ma hallottam, hogy állítólag hétfőn aktiválnak egy csomó féreg vírust, szóval hétfőn vigyázat! Nem tudom ez mennyire igaz éz lehetséges, de aki ért hozzá és tudja, hogy baromságot írok, az röhög egy jót. A többiek, akik hozzám hasonlóan csak felhasználói szintű ismeretekkel rendelkeznek, meg vagy bekapcsolják a gépet vagy nem és mondjuk alszanak egy jót helyette.
Ezek ismeretében hétfői cikkem a féreg fertőzésekről fog szólni... (Na jó nem, ez egy rossz poén volt. Bocs) Tudjuk ezt be a mikrobiológia altató hatásának...