• MediQa
    ocem blogja

    Zonkológia

    Köszönöm az érdeklődést a teszt iránt. Örömmel jelentem, hogy egyszerűen botrányos volt ez a zh. Csomó-csomó laboreredményt és néhány normál tartományt is jó lett volna tudni. Leszögezem, nem tudtam, de nem is hiszem, hogy nekünk most feltétlenül ezt kéne tudni...
    Ennyi erővel megkérdezhetnék a közgazdászokat, hogy na mi a mai aktuális devizaárfolyama az izlandi koronának vagy a dél-koreai wonnak!

    És most fenntartom magamnak a jogot, hogy diák vagyok, és felháborodok ilyenken. Ezért mellőzendő minden olyan hozzászólás, ami mindezek ellenkezőjét állítja. Köszi

    Összegzésként tehát nem lett jó a dolgozat, de ettől el nem keseredtem, csak felháborodtam. Nagyon. De szerencsére sok időm nem lesz, mert jövő héten immunológia lesz. Juhéjj!

    Ja és ma, mikor ezerrel onkót tanult mindenki, patológián is és belgyógyászaton is a következő mondat hangzott el a gyakorlatvezető szájából:
    "Na akkor most én kérdezgetek Tőletek!"
    Oké, nagyszerű, köszönjük :)


   • Blog leírása

    Egy orvostanhallgató gondolatai erről arról
    Látogatás: 155426 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés