• MediQa
    ocem blogja

    Degrell István

    2009. február 14-én váratlanul elhunyt Dr. Degrell István egyetemi tanár, a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centruma Pszichiátriai Klinikájának igazgatója.

    Degrell professzor Úr egyetemi tanulmányai elvégzése óta a debreceni Ideg- és Elmegyógyászati Klinikán dolgozott, 1996-óta vezette a Klinikát. Kiváló orvosi tevékenysége mellett magas színvonalon oktatta a leendő orvosokat, valamint a pszichiáterek és családorvosok számára is rendszeres továbbképzést tartott. Ő indította el Debrecenben a pszichoterapeuta képzést. Mint kutató is maradandót alkotott, kutatási területe az egészséges és kóros pszichés funkciók összefüggése az agy anyagcseréjével.    A Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centruma minden dolgozóját mélyen megrendítette Dr. Degrell István egyetemi tanár hirtelen halála. A neves Professzort a Debreceni Egyetem valamint a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centruma saját halottjának tekinti.    Dr. Paragh György egyetemi tanár, centrumelnök

    2009. február 14.


   • Blog leírása

    Egy orvostanhallgató gondolatai erről arról
    Látogatás: 155462 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés