• Méregtelenítés
    Victory blogja

    A Hold hatása

    Holnaptól fogy a hold! Aki még nem szánta rá magát egy könnyed tisztítókúrára, annak most itt a remek alkalom! Ugyanis, a fogyó hold idején végzett méregtelenítés sokkal hatásosabb, mint máskor. Ez a kilégzés, a kiválasztás és a méregtelenítés időszaka.Ilyenkor minden olyan dolog könnyebb, ami a tisztulással, megszabadulással, vagy az adakozással kapcsolatos. Ebben az időszakban még a lelkünk is adakozóbb hangulatban van. Még jó, hogy jön a Karácsony!J

     

    Aki szeretné figyelemmel követni a hold fázisait és ehhez igazítani a tisztítókúráját és egyéb teendőit, annak ajánlom figyelmébe az alábbi linket:

     

    http://www.holdnaptar.hu/

     

    Ja, és ne felejtsétek, teliholdkor sikeres lehet a vaddisznóvadászat! A férjem szerdán egész éjjel kint lesz a lesen. Számára ez a méregtelenítés.

     

     

    Boldog Karácsonyt Mindenkinek!


   • Blog leírása

    Manapság a sikeres egészségmegőrzés elengedhetetlen része a megfelelő időközönként tartott méregtelenítés mely ugyanúgy vonatkoztatható testünkre és lelkünkre egyaránt. Blogomban a méregtelenítés általam ismert formáival, lehetőségeivel szeretném megismertetni olvasóközönségemet és szívesen fogadom a témához kapcsolódó véleményeket.
    Látogatás: 41808 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés