Gyomorrák

Én 2008 decemberében torokfájással mentem el a házi orvosomhoz, azt gondoltam, hogy egyszerű megfázás.
Szerző: libus54

Adott antibiotikumot 20 szemet és mondta szedjem el, 2 hét múlva jöjjek vissza. Egyhét után nagyon rosszul lettem és fogytam 15 kg ehgyhétre, akkor könyörgésemre el küldött laborvizsgálatra - nem igazán akarta.

2 napmúlva 21-én vissza vittem a labor eredményem akkor már csak vonszoltam magam 4 órát várakoztam a rendelőben , mire végre beszólitott és akkor kezdődött a kálváriám. Azonnal berendelt a labor leletem alapján a sürgősségi belgyógyászatra, - no nem hívott mentőtt, - alig tudtam haza vonszolni magam és a család vitt be a sürgősségire ahonnan már nem engedtek ki. Vizsgálat vizsgálatott követett , mig január 3-án a gyomortükrözés eredménye gyomorrák. CT vizsgálat követte. A gyomortükröző orvos leültetett és közölte velem a diagnózist, és mondta azonnal keressem fel a sebészeten Proff. Dr. Damjanovich László sebészt. Így 2009. január 29-én meg is mütöttek.

Azóta kaptam kemoterápiát, és vissza járok kontroll vizsgálatra 3 havonta életem végéig kapom a B12 injekciót, mert vészesvérszegény vagyok. Ennek már 2 éve , azt mondták 5 év választja meg. Remélem elérem.