• Kéz forrósága

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Édesanyám 80 éves, és az utóbbi időben így a meleg időszakban mindig ég a keze, tenyere, nagyon forró, hidegvizes borogatással hüti egész nap, de az sem jó, pillanatok alatt átforrósodik a borogatás. A sipcsontján is érez ilyen forróságot. Mi lehet a baj? Kérem szives válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a érzészavar témában

        Kedves Kérdező!

        Édesanyja panaszának hátterében állhat idegbántalom, mely kialkulhat cukorbetegség, vesebetegség, stb. talaján. Ideggyógyászt keressenek fel! Addig is szedjen anyukája B-vitamint!



        Kérdés: 2010-06-13 19:20:11; Megválaszolva: 2010. június 13., 19:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Idegrendszeri probléma okozhat-e téves érzelmet egy házastársi kapcsolatban,úgy hogy ez váláshoz vezethet,valamint a korábban fontos családot képes legyen valaki szétválasztani?