• Medence-, vesetáji fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr!

        Az lenne a problémám, hogy elmentem az H.orvosomhoz vesetájéki, medencei alhasi görcsel, aztán elküldött a nőgyógyászatra, ő azt mondta kérjek urológiai kivizsgálást vesekő vagy vesehomok miatt, de ragaszkodjak hozzá. A Háziorvos nem kért urol.kivizsgálást hiába ragaszkodtam hozzá,  azt mondta nincs rá szükség, így elküldött ultrahangra és az eredmény az lett, hogy találtak 2 epekövet meg a jobb vesém kissebb mint a bal, és az orvos azt mondta, hogy valószínű ettöl fájt a vesetájékom, medencetájékom. Már 5 hete műtöttek meg epekővel, de még mindig fáj mindkét oldalon a vese, medencetájékom be-be görcsöl ez pár másodpercig tart kiegyenesedem és ennyi pár perc múlva megint ez van, és így megy egész nap.Egy kinai balzsammal mentolossal kenem ez lehűsíti egy kicsit de nem tart sokáig. Az lenne a kérdésem, hogy mit csináljak, mert már nem nagyon bízok az orvosomba. Milyen vizsgálat kellene? Mit jelent az, hogy az egyik vesém kisebb? Milyen problémám lehet ebből kifolyólag?       

        Válaszát előre is köszönöm és várom!

                                                                        Tímea

         

        WEBBeteg szakértő válasza a vesefájdalom témában

        Kedves Tímea!

        Az urológiára nincs szükség beutalóra, keresse fel a területileg illetékes szakrendelést! Itt fizikális és ultrahangvizsgálattal megnézik, hogy valóban vna-e eltérés, milyen mértékű, hiszen ettől függ a kezelés és a kórjóslat is. A korábbi leleteit vigye magával!


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-07 08:59:48; Megválaszolva: 2010. február 07., 08:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: