Van-e okom aggódni?

Huzamosabb ideje van problémám a vesémmel, de eddig nem vettem komolyan a dolgot, mert nem állandó fájdalomról van szó. Időszakonként visszatérően jelentkezik a bal oldali vesémben, és minden alkalommal csak éjszaka! Van amikor egy héten kétszer is arra ébredek, hogy fáj, máskor viszont hetekig nem jelentkezik. Ma voltam a házi orvosnál, aki megnézte a vizeletemet, melyben gennyet nem talált.Nyomásra nem érzékeny a vesém.Felírta a Xilox nevű granulátumot, hogy azt szedjem 10napig, aztán menjek vissza. A kérdésem az lenne, hogy elkezdjem szedni, vagy menjek el egy alapos kivizsgálásra? Tisztelettel:

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza vesefájdalom témában

Kedves Kérdező!

Előfordulhat, hogy nem veseeredetű a probléma, akár mozgásszervi is lehet. Egy ultrahangos vizsgálat és egy teljes labor javasolt.

Kérdés: 2010. június 28., 15:09; Megválaszolva: 2010. június 30., 09:52
Kérdések és válaszok: Vesebetegségek
Mi lehet a veséimmel?
Tisztelt Doktor Úr/Nő! 10 éve kb., hogy időnként megfájdul (én úgy érzem) mindkét vesém. Görcsös fájdalom, pár percig szokott tartani, de...
Urológia
Tisztelt Doktor! Mindkét vesém esetenként, terhelés után elkezd lüktetni, majdhogynem görcsölni, utolsó esetben csak siettem, utána...
Kell-e további kezelés?
Tisztelt Doktornő! Nagymamám 80 éves, magas vércukor-és koleszterinszinttel és magas vérnyomással. Ezekre gyógyszert is szed. (Ezeken kívül még...
Veseelégtelenségre utaló...
Kedves Doktornő! Pár napja készült laborvizsgálaton 2 értékem lett jóval magasab a referenciatartománynál, az egyik a kreatinin ami 125 umol/L lett...
Magas kratinin szint
Tisztelt Dr nő 43 éves 80 kg izmos testalkatú fehér férfi vagyok régóta foglalkozom testépítéssel, egyéb sportokkal egészséges életmódot...