"Pénisztörés"

Tisztelt Doktor Úr! Július elején szexuális együttlét során viszonylag hangos csattanás és nem túl nagy mértékű fájdalom kíséretében meghajlott a péniszem (nem tört el, sem véraláfutás, sem egyéb más nyom nem keletkezett, legnagyobb szerencsémre) . Viszont a nemi szervem aztán elég rossz állapotba került: hetekig fájdalmas volt a közösülés, ezért nem is jött létre. Elmentem urológushoz, aki pihentetést javasolt, és azt mondta, a fájdalom el fog múlni, sajnos az ilyen bicsaklás okozta fájdalom elhúzódó lehet. Úgy éreztem, hogy tünetmentessé is váltam, de aztán amikor ismét együtt voltam a barátnőmmel 3 héttel később, visszaestem a korábbi fájdalmas állapotba. Ha az utóbbi 3 hónapot teszem mérlegre, sokat javult a helyzet, mivel bő 1 hónapja rendes szexuális életet élek, de síkosító nélkül még így is fájdalmat érzek a hímvesszőm tövében, illetve a barlangos test bizonyos részein (különösen egyes pózok esetében, így talán még mindig nem nevezhetem teljesnek a szexuális életem) . Prosztatagyulladás miatt többször visszamentem ehhez az orvoshoz, és minden alkalommal azt mondta a "pénisztörésem" ügyében, hogy legyek türelmes, de nem tudom, hogy ez indokolt-e ilyen hosszú idő után, noha tényleg enyhültek a tüneteim. Biztosan - a majdnem tünetmentessé vált - gyulladás is erősítheti a pénisz fájdalmát, de azért ennyi idő után teljes gyógyulást várna az ember és azt, hogy ismét teljesen fájdalommentes legyen a közösülés. Tényleg a türelem a célravezető? Több mint 3 hónap telt el. A választ előre is nagyon köszönöm! Üdvözlettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Merth Gábor válasza pénisz sérülése témában

Kedves Kérdező!

Ugyan nem teljesen erre a kórképre alkalmazzuk, de próbálja ki:

E vitamin 200mg

Potaba készítmény

Diclofenac (tartalmú gysz) 25 mg két hétig

Talán fog segíteni.

Kérdés: 2012. október 08., 23:30; Megválaszolva: 2012. október 10., 10:58
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
mi lehet a baj
Tisztelt doktor úr! 2 hónapja kezdődött 1 nemi aktus után hogy felszakadt és vérzett a fitymafékem az elött még nem történt ilyen. és azóta a...
Mi ábrázolódik a képeken? Ha a...
Megduzzadt herezacskó
Kérdésem:Hólyag tumor vagy a vese...
Sugárterhelés - hólyaggyulladás