• Erős köhögés hatása a terhességre?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm. 28 hetes kismama vagyok, és eléggé aggaszt a mostani helyzetem, sikerült összeszedni valamit és néha olyan köhögési rohamok törnek rám hogy majd meg fulladok, és olyankor a hasam is nagyon kicsücsösödik. Kíváncsi lennék hogy ilyenkor mi folyik odabennt, és hogy okozhat e korai szülést vagy mást a köhögés. Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a köhögés témában

        Kedves Köhögős!

        Azt javaslom menjen el orvoshoz, mivel nagyon sok embernek van most tüdőgyulladása, tehát ha az van akkor bizony nem elég az otthoni kúráló kezelés, hanem antibiotikum is kell. Tehát kérem menjen el a háziorvosához. Egyébként a hosszan tartó köhögés esetleg az állandó haspréssel alhasi görcsöket okozhat a terhességben, tehát vigyázni kell, de persze a köhögést kezelni kell. Köptető is szedjen nyugodtan. Gyógyulást!

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László nőgyógyász


        Dr. Zsirai László
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-25 14:01:33; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 10:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: