Barnás pecsételés

Tisztelt Doktor Úr! Szombaton leszek 23 hetes. Múlthéten 4 napig Gynoflor kúpot használtam. A 4.kúp után másnap reggelre barnás folyás jelentkezett (ez volt pénteken) . Az orvosom azt mondta, nyugodjak meg valószínű a nyálkahártya megsérült. Ma már hétfő van de még mindig ürül kevés világosbarnás váladék. Néha apró kis alvadékkal (ami fekete színű) Az orvosom csak pénteken tud megvizsgálni. Egyébként a hasam nem görcsöl. Min. Feszülés van, de ez előtte is volt. Egyéb panaszom nincs. Az lenne a kérdésem, hogy még ez normális e? Hogy 4.napja ürül belőlem? Vagy esetleg más lehet a probléma? Köszönettel!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Petróczi István válasza terhesség témában

Figyelje, hogy csökken-e a barnázás. Ha 5-6 napnál tovább tart keresse fel orvosát sürgősséggel. Szex és kádban fürdés tilos.

Gondolom, első babája, érthető, hogy aggódik. De ez pár nap után el szokott múlni.

Görcsei nincsenek, nagy gond nem lehet.

Nézze meg honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a babavideókat.

Jobbulást kívánok:

dr. Petróczi István

Kérdés: 2021. május 03., 08:35; Megválaszolva: 2021. május 03., 09:40
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Jod es pajzsmirigy hatasa elso...
Terhesség, trombocita
Terhesség+post covid
Terhesség jelei
Fürdés - Terhesség
Tisztelt Doktor! Jelenleg a 13. hétben járok. Több helyen olvastam, hogy a meleg vizes kádfürdő nem javasolt terhesség alatt. Mennyire igaz ez...