Terhesség jelei

Üdvözlöm Dr Úr! Szeretnék érdeklödni és egy kérdéssel fordulni önhöz. Baratnőmmel tegnapi nap folyamán 02.15, volt egy védekezés nélküli együttlétünk, nem mentem el benne csupán védekezés nélkül szeretkeztünk, ő nem szed semmilyen fogamzás gátlót, illetve a multhét köpenén szerda csütörtök körül jött meg a menstruáviója. A mai nap (02.16) azt mondta hogy nem érezte olyan jól magát, fájt a feje, kicsit hőemelkesése volt. A kérdésem az lenne, hogy ez attól lehet, hogy akár teherbe eshetett tegnap előző nap, vagy ez túl korai lenne és masnak tudható be, hogy ma nem érezte jól magát? Várom válaszát és elöre is köszönöm a segítségét!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Petróczi István válasza terhesség témában

Kedves Kérdező!

Tisztelt Uram, ezek nem a terhesség jelei, hanem esetleg a COVID fertőzésé.

Ha kimarad a vérzés, akkor kell venni nagyérzékenységű tesztet, s barátnője reggeli első vizeletből nézze meg.

Ha most nem akarnak babát, akkor barátnője szedjen tablettát, mert gondok lesznek. A coton is több, mint a semmi, de hatásosan védekezni csak a barátnője tud. Ez a tartós kapcsolat záloga, csak akkor hagyja abba, ha már babát akarnak.

Tanácsom: bővebb felvilágosításért nagyon figyelmesen olvassák el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a fogamzásgátló tablettáról és a fogamzásgátló injekcióról írottakat.

Mindent meg fognak érteni!

Üdvözlettel:

dr. Petróczi István

Kérdés: 2021. február 16., 19:03; Megválaszolva: . .,
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Jod es pajzsmirigy hatasa elso...
Barnás pecsételés
Terhesség, trombocita
Terhesség+post covid
Fürdés - Terhesség
Tisztelt Doktor! Jelenleg a 13. hétben járok. Több helyen olvastam, hogy a meleg vizes kádfürdő nem javasolt terhesség alatt. Mennyire igaz ez...