Vigamox szemcsepp várandósság alatt

Tisztelt Doktor Nő, tisztelt Doktor Úr! Féloldali kötőhártya-gyulladás következtében Vigamox (5 mg/ml oldatos) szemcsepp alkalmazását írta elő a szemorvos. Érdeklődnék, hogy a magzatra nézve a szemcsepp nyugodt szívvel alkalmazható-e várandósság alatt (terhesség 16-17. hetében)? Köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza a Terhesség témában

Helyileg a szemcsepp alkalmazható terhességben.

Kérdés: 2020. október 06., 19:12; Megválaszolva: 2020. október 10., 20:39
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetséges így terhesség?
Lehetek-e terhes
PreMens tabletta szedése terhesség...
Terhesség, edzés