Magas fsh spontán terhesség veszélyes?

Kedves Doktor Úr! 3éve próbálkoztunk, hogy kisbabának legyen. Túl vagyunk 2 sikertelen lombikon is.Azt mondták az orvosok, hogy a magas fsh (40) alacsony a amh miatt nem kaphatok hormont és hogy 1-2 százalék az esélyem saját petesejttel hogy sikerüljön,ezert menjünk petesejt donoros kezelesre. Most tudtam meg, hogy spontán 7 hetes terhes vagyok. Csoda történt. Nagyon izgulok, hogy a baba megmaradjon. Ez az fsh érték illetve pajzsmirigy alulmukodesem van tsh: 5 volt 2 hónapja.Ezután megemeltük a Letroxot 50ről 75 re. A kérdésem az lenne, hogy ez a terhesség előtti fsh érték veszélyezteti e a babámat vagy ennek már nincs jelentősége? A letrox nem árt neki? Köszönöm a válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Terhesség témában

Az FSH értékének a terhesség előtt már nincs jelentősége.Azonban keressen fel szakorvost a terhességgel az esetleges terhességet segítő kezelés miatt.

A Letrox terhességben szedhető készítmény.

Kérdés: 2020. szeptember 03., 13:57; Megválaszolva: 2020. szeptember 06., 16:06
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség alatti gyógyszerszedés
Lehet a baba beteg?
Toxoplazmózis
Eseményutáni tabletta
Duphaston abbahagyása