• Terhes vagyok, mikor fogant a baba?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktorúr! Kérdésem az lenne mikor történhetett a fogantatás? Mennyire lehet biztosan kiszámolni? Az utolsó mentruáciom első napja május 9. volt. A nőgyógyászom 6 hét +1naposra becsülte a terhességem 06.29-én. Az uterus sag átm. 50,4mm. Petezsák 17mm. CRL 5,1mm. Szikhólyag 4,4mm. Gr.s 6+1. B_Hcg 10.000 mlU/ml Mennyi a valószínűsége hogy május 31-én történt a fogantatás? Esetleg lehet e előbbi, mert 24-én és 26-án voltam megszakitásos módszerrel a volt párommal, aki mellett nagyon sokat szenvedtem, mert sajnos drogfüggő lett és akkoriban már pár hete szteroidot is elkezdett használni, amiről úgy tudom, csökkenti termékenységét. Ez egy hosszu és nagyon bonyodalmas dolog volt. Közben lett egy új udvarlóm, a kapcsolatunk vége felé aki sok erőt adott Nekem hogy ki tudjak ebből lépni, 31-én pedig vele voltam együtt magszakitásos módszerrel! És ő azt mondta, hogy bevállalhatjuk ha már így alakult! Viszont ha egy kicsi esély is van a volt páromtól, hogy gyerekem legyen nem szeretném, eleve a függősége miatt sem, mert nem tudom milyen hatással lenne a picire, a másik ok nyilván, hogy a jelenlegi párommal nem szeretném, hogy más gyerekét nevelje fel, és időközben kiderüljön, esetlegesen nem az Övé! Ezért kérem az Önök véleményét, mert nagyon el vagyok bizonytalanodva! Nem szeretnék terhesség megszakítást! Önnek mi a véleménye? Vagy ezt nem lehet pontosan kiszámolni..? Mellékelten küldöm a múltheti uh felvételt is. Előre is köszönöm a válaszát!

        Dr. Csősz György válasza a Terhesség témában

        Hivatalosan 05 09 +14= 05.23-ától bármikor teherbe eshetett. Egyebet nem lehet mondani. Bármelyiké lehet


        Kérdés: 2020. július 06., 13:23; Megválaszolva: 2020. július 14., 16:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: