Gynoxin kúp

Üdvözlöm Dr.úr A Gynoxin kúpról szeretnék érdeklődni. 22 hetes terhes vagyok. A patikába ezt adták mivel Canesten kúp nem volt. A patikus mondta nyugodtan használhatom.Önnek mi a véleménye erről? Használható?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza hüvelygomba és terhesség témában

Kedves Kérdező! Igen, használhatja, ha 200 milligrammos, akkor 3 kúp, napi 1-1, ha 600-as. úgy egyetlen alkalommal. Érdemes utána valamelyik hüvelyi protexinnel helyreállítani a normális, védekezőképes természetes hüvelyflórát tejsav baktériumokkal.recept nélkül kérjen a patikustól rövid távra. A partner esetleges gombahordozó lehet, visszaoltás elkerülésére kenje be magát valamelyik gombaellenes krémmel (Canesten) .

Kérdés: 2020. május 08., 16:54; Megválaszolva: 2020. május 10., 17:14
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Toxoplazmózis
Eseményutáni tabletta
Duphaston abbahagyása
Terhesség+post covid
Betaine HCL
Érdeklődni szeretnék, hogy szoptatás alatt szedhetek-e Betaine HCL étrendkiegészítőt elégtelen gyomorsav termelés miatt?